MarktPlaza

Mercedes-Benz C-klasse Estate - 180 CDI Business Class Avantgarde | Navigatie

503x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Transmissie: 6 versnellingen, Handgeschakeld
Modelreeks: apr 2010 - feb 2011
Modelcode: S204
Aandrijving: Achterwielaandrijving
Koppel: 300 Nm
GVW: 2.175 kg
Afmetingen (LxBxH): 471 x 180 x 147 cm
Wielbasis: 276 cm
Acceleratie (0-100): 10,8 s
Topsnelheid: 201 km/u
Bekleding: Stof
Interieurkleur: Zwart
CO2 uitstoot: 146 g/km
Emissieklasse: Euro5
Onderhoudsboekjes: Aanwezig
Aantal sleutels: 2 (2 handzenders)
BOVAG 40-Puntencheck: Ja
BOVAG Afleverbeurt: Ja
Motorrijtuigenbelasting: € 401 - 426 per kwartaal
Beschikbare afleverpakketten:
- BOVAG Garantie 6 maanden (zonder meerprijs): https://www.bovag.nl/BovagWebsite/media/BovagMediaFiles/Downloads/Garantie%20en%20voorwaarden/Algemene-Garantievoorwaarden-Auto-1-2-2018.pdf
- BOVAG Afleverbeurt (zonder meerprijs): De deelnemer garandeert dat het betreffende geadverteerde voertuig wordt afgeleverd met een correct uitgevoerde BOVAG afleverbeurt.Deze afleverbeurt garandeert, op het moment dat het deelnemerscontract wordt ondertekend, de navolgende punten:• Distributieriem minimaal 10.000 km onderhoudsvrij• Zomer / all season banden minimaal 2,5 mm profiel (indien afgeleverd op winterbanden dan minimaal 5,5 mm profiel)• Minimaal 6 maanden apk• Minimaal 6 maanden of 6.000 km onderhoudsbeurt vrij (wat het eerst komt is bepalend).
- BOVAG 40-puntencheck (zonder meerprijs): https://mijn.bovag.nl/downloads/ondernemerschap/viabovag-nl/checklist40puntencheck.pdf
## Aanvullende opties en accessoires
- Achterbank in delen neerklapbaar
- Airbag(s) hoofd achter
- Airbag(s) hoofd voor
- Airbag(s) knie
- Airbag(s) side voor
- Airbag passagier
- Alarm klasse 3
- Aluminium interieur afwerking
- Armsteun achter
- Armsteun voor
- Audio-navigatiesysteem
- Bagage-scheidingsnet
- Bandenspanningscontrolesysteem
- Brake Assist System
- Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening
- Chroom delen exterieur
- Elektrische ramen voor en achter
- Elektrisch verstelbare voorstoel(en)
- Hoofdsteunen actief
- Lederen stuurwiel
- Lendesteunen (verstelbaar)
- Lichtmetalen velgen 17"
- Metaalkleur
- mistlampen voor
- Parkeersensor voor en achter
- Stuur verstelbaar
- Stuurwiel multifunctioneel
Deze auto word afgeleverd met de Nationale Autopas, onderhoudsbeurt volgens fabrieksschema, nieuwe APK en 6 maanden BOVAG garantie.
Bij het ontwerp van de Mercedes-Benz C-klasse Estate is alles gedaan om een kwaliteitsauto neer te zetten. Ook deze Mercedes-Benz is dan ook een auto die tegelijk stijlvol, comfortabel en ingetogen luxueus is. De tellerstand is 166684 kilometer, het bouwjaar van deze auto is 2011. Natuurlijk behoren 17 inch lichtmetalen velgen, aluminium dakrailing, verstelbare lendesteunen, actieve hoofdsteunen, metallic lak, elektrisch bediende ramen, elektrisch bedienbare en verwarmde buitenspiegels, in delen neerklapbare achterbank en armsteun voorin ook tot de uitrusting van deze complete auto.
Het audiosysteem laat zich gemakkelijk bedienen met de audiobediening op het stuurwiel. Het navigatiesysteem geeft duidelijke instructies. Zo komt u veilig en vlot aan waar u moet zijn. Dankzij automatische airconditioning is het interieur behaaglijk warm of verfrissend koel. In de regen hoeft u niet langer zelf de ruitenwissers in te schakelen. De regensensor zorgt ervoor dat de ruitenwissers altijd op de juiste snelheid werken. Met lederen stuur, boordcomputer en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening is deze Mercedes-Benz helemaal compleet.
In de Mercedes-Benz C-klasse Estate heeft uw veiligheid en die van uw omgeving prioriteit. De brake assist zorgt voor een kortere remweg tijdens een noodstop. Het bandenspanningscontrolesysteem waakt over de hoeveelheid lucht in de banden. Bij drukverlies in een band krijgt u automatisch een waarschuwing.
Dat de kilometerstand in orde is, blijkt uit het meegeleverde tellerrapport van Nationale Autopas. We laten u graag een proefrit maken, neemt u contact met ons op?
Van harte welkom bij Autohuis de Poort !! De prijs voor deze auto is inclusief een geldige APK. De auto wordt op
naam overgeschreven en tevens heeft de auto een pre inspectie en vloeistof controle gehad.
Onderhoud en aanvullende garantiepakketten bieden wij u graag tegen meerprijs aan
Wij rekenen € 95,00 afleverkosten, deze kosten zitten al verwerkt in de prijs van de auto. Informeer hiernaar bij de verkoopadviseur.
OPENINGSTIJDEN: 9.00 UUR TOT 18.00 uur.
Zaterdag 9.00 uur tot 17.00 uur.
Voor informatie , Autohuis de Poort Woudenberg, Europaweg 2, 3931 NJ, telefoonnummer 033-2472791. verkoop@autohuisdepoort.nl
Alle moeite is genomen om de informatie op internet zo nauwkeurig en actueel mogelijk weer te geven. Fouten zijn echter nooit uit te sluiten.
Vertrouw daarom niet alleen op deze informatie, maar controleer bij aankoop de zaken die uw beslissing zouden kunnen beïnvloeden.