MarktPlaza

Mercedes-Benz C-klasse - 180 Business Class Elegance, NAVIGATIE, 63.973KM

493x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Transmissie: 6 versnellingen, Handgeschakeld
Modelreeks: feb 2011 - jun 2012
Modelcode: W204
Aandrijving: Achterwielaandrijving
Koppel: 250 Nm
GVW: 1.995 kg
Afmetingen (LxBxH): 470 x 180 x 145 cm
Wielbasis: 276 cm
Acceleratie (0-100): 9,0 s
Topsnelheid: 225 km/u
Bekleding: Stof
Interieurkleur: Zwart
Gemiddeld brandstofverbruik: 6,7 l/100km (1 op 14,9)
Brandstofverbruik in de stad: 9,3 l/100km (1 op 10,8)
Brandstofverbruik op de snelweg: 5,2 l/100km (1 op 19,2)
CO2 uitstoot: 159 g/km
Emissieklasse: Euro5
Onderhoudsboekjes: Aanwezig (dealer onderhouden)
Aantal sleutels: 2 (2 handzenders)
BOVAG 40-Puntencheck: Ja
BOVAG Afleverbeurt: Ja
Motorrijtuigenbelasting: € 181 - 203 per kwartaal
## Aanvullende opties en accessoires
- Airbag(s) hoofd achter
- Airbag(s) hoofd voor
- Airbag(s) knie
- Airbag(s) side voor
- Airbag passagier
- Alarm klasse 1(startblokkering)
- Armsteun achter
- Audio-navigatiesysteem
- Autotelefoonvoorbereiding met bluetooth
- Bandenspanningscontrolesysteem
- bi-xenon koplampen
- Brake Assist System
- Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening
- Chroom delen exterieur
- Dimlichten automatisch
- Elektrische ramen voor en achter
- Hill hold functie
- Houtafwerking interieur
- Koplampen adaptief
- koplampreiniging
- LED dagrijverlichting
- Lederen stuurwiel
- Lendesteunen (verstelbaar)
- Licht-pakket
- Lichtmetalen velgen 16"
- Metaalkleur
- mistlampen voor
- Parkeersensor voor en achter
- Start/stop systeem
- Stuurwiel multifunctioneel
Een auto als de Mercedes-Benz C-klasse biedt een dynamiek en comfort die typerend zijn voor de producten van de Duitse autofabrikanten. Dit dealeronderhouden exemplaar is van het bouwjaar 2013, de teller staat op 63973 kilometer. De krachtige motor geeft deze Mercedes-Benz uitstekende prestaties. In deze Mercedes-Benz profiteert u onder andere ook van: 16 inch lichtmetalen velgen, verstelbare lendesteunen, metallic lak, elektrisch bediende ramen, elektrisch verstelde en verwarmde buitenspiegels, led-dagrijverlichting en armsteun achter.
Een andere zender kiezen. Het geluid harder of zachter zetten. Met de audiobediening op het stuurwiel bedient u de radio veilig met uw handen aan het stuur. Het navigatiesysteem geeft duidelijke instructies. Zo komt u veilig en vlot aan waar u moet zijn. Of het buiten nu warm is of koud, dankzij automatische airconditioning is het binnen altijd behaaglijk. Het drukke verkeer eist onderweg al uw aandacht op. Daarom is het goed dat deze Mercedes-Benz is voorzien van diverse systemen die u assisteren tijdens de rit. Een automatisch inschakelbare verlichting neemt het waar als het donker wordt of gaat schemeren, en schakelt dan automatisch de verlichting in. Op dezelfde manier "ziet" de regensensor de eerste spatjes regen en schakelt dan de ruitenwissers in, en als het harder gaat regenen zet hij de ruitenwissers ook in een snellere stand. En de parkeersensoren voor en achter helpen u om strak en veilig in te parkeren. Natuurlijk is er ook cruise control aan boord, waarmee u meer ontspannen en zuiniger rijdt. Ook lederen stuur, boordcomputer en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening horen tot de voorzieningen op deze auto.
De nieuwste veiligheidssystemen komen in deze Mercedes-Benz C-klasse samen. In een noodsituatie telt elke meter. Het brake assist systeem van deze auto zorgt ervoor dat uw remweg korter wordt. Wegrijden op een helling is kinderspel met hill hold control. Deze functie houdt de handrem automatisch vast op een steile ondergrond. Zodra een van de banden spanning verliest, geeft het bandenspanningscontrolesysteem een waarschuwingssignaal.
Deze auto wordt geleverd met Bovag Garantie; hij is grondig geïnspecteerd en wordt geleverd met tellerrapport van Nationale Autopas. Meer weten over deze auto? U bent van harte welkom om hem te komen bekijken.
Is deze auto iets voor u? Genoemde prijs is een basisprijs. Wij informeren u graag welke garantie en onderhoudspakketten er op deze auto mogelijk zijn, of kijk ook op Knoopweb.nl. U bent van harte welkom voor een vrijblijvende nadere kennismaking.