MarktPlaza

Mercedes-Benz B-klasse - 180 CDI Elegance Airco Navi PDC Tempomaat (Cruisecontrol) APK 06-2020

585x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Transmissie: 6 versnellingen, Handgeschakeld
Modelreeks: jul 2006 - nov 2007
Modelcode: W245
Aandrijving: Voorwielaandrijving
Koppel: 250 Nm
GVW: 1.880 kg
Afmetingen (LxBxH): 428 x 179 x 162 cm
Wielbasis: 278 cm
Tankinhoud: 54 liter
Acceleratie (0-100): 11,2 s
Topsnelheid: 186 km/u
Bekleding: Stof
Interieurkleur: Zwart
Gemiddeld brandstofverbruik: 5,8 l/100km (1 op 17,2)
CO2 uitstoot: 146 g/km
Emissieklasse: Euro4
Motorrijtuigenbelasting: € 336 - 356 per kwartaal
## Aanvullende opties en accessoires
- 12Volt aansluiting
- Achterbank in delen neerklapbaar
- Achterbumper bescherming
- Airbag(s) hoofd voor
- Airbag passagier
- Alarm klasse 1(startblokkering)
- Bandenspanningscontrolesysteem
- bestuurderstoel comfort met armleuning
- Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening
- Elektrische ramen voor
- Elektronische remkrachtverdeling
- Hoofdsteunen actief
- Hoogte verstelling bestuurder stoel
- Lederenstuurwiel multifunctioneel
- Mistlampen voor
- Parkeersensor achter
- Stuur verstelbaar
Schitterende B klasse Black serie met alle luxe en comfort zoals Lichtmetalen velgen , Cruisecontrol , Zwarte bekleding , Elegance Styling , Lederenstuur multifunctioneel , Airco , Parkeer sensors voor en achter , Navigatie systeem kom U zelf overtuigen van deze unieke auto in onze showroom aan de Hoogeveenenweg No: 1 in Nieuwerkerk a/d IJssel, Ook bieden wij de mogelijkheid van gespreide betaling in samen werking met de grootste autofinancier - De getoonde prijs is onze scherpe internet meeneemprijs inruil is mogelijk , ook kunnen wij als service u helpen met uw autoverzekering , Wilt U Zelf bepalen wat u wilt betalen per maand kijk dan op de website van www.autodebruin bij de knop Financiering.Kosten rijklaar maken incl NIEUWE APK en service beurt € 599,-
Ruimte voor vijf personen en hun bagage, dat vindt u in deze Mercedes-Benz B-klasse. Verder is de Mercedes-Benz uitgerust met: getint glas, actieve hoofdsteunen, elektrisch bedienbare ramen voor, elektrisch verstelde en verwarmde buitenspiegels en in delen neerklapbare achterbank.
Een andere zender kiezen. Het geluid harder of zachter zetten. Met de audiobediening op het stuurwiel bedient u de radio veilig met uw handen aan het stuur. Nooit meer de weg zoeken en ontspannen arriveren bij uw reisdoel. Met het navigatiesysteem zit u veilig en ontspannen in de auto. Met de aanwezige airconditioning bepaalt u zelf het binnenklimaat. Parkeersensoren zijn een handig hulpmiddel om parkeerschades te voorkomen. Cruise control houdt automatisch de ingestelde snelheid vast. Het is een ideaal hulpmiddel om lange ritten comfortabeler te maken. De uitrusting van deze auto is met multifunctioneel lederen stuur, boordcomputer en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening behoorlijk compleet.
In de Mercedes-Benz B-klasse heeft uw veiligheid en die van uw omgeving prioriteit. Het bandenspanningscontrolesysteem helpt om brandstof te besparen en om de kans op een klapband te verminderen.
Met het bijgeleverde tellerrapport van Nationale Autopas weet u dat de kilometerstand van deze auto zuiver is. U bent van harte welkom om deze auto te komen bekijken, neemt u snel contact met ons op?