MarktPlaza

Mercedes-Benz B-klasse - 180 Ambition Automaat Panoramadak Clima 17inch Xenon/Led Navi Pdc Stoelvw

568x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Transmissie: 7 versnellingen, Automaat
Modelreeks: okt 2011 - dec 2014
Modelcode: W246
Aandrijving: Voorwielaandrijving
Koppel: 200 Nm
GVW: 1.950 kg
Afmetingen (LxBxH): 447 x 179 x 156 cm
Wielbasis: 270 cm
Acceleratie (0-100): 10,0 s
Topsnelheid: 190 km/u
Bekleding: Stof
Interieurkleur: Antraciet
Gemiddeld brandstofverbruik: 6,2 l/100km (1 op 16,1)
CO2 uitstoot: 141 g/km
Emissieklasse: Euro5
Onderhoudsboekjes: Aanwezig (dealer onderhouden)
Aantal sleutels: 2 (2 handzenders)
Motorrijtuigenbelasting: € 161 - 180 per kwartaal
## Aanvullende opties en accessoires
- 12Volt aansluiting
- Achteropkomend verkeer waarschuwing
- Airbag(s) hoofd achter
- Airbag(s) hoofd voor
- Airbag(s) knie
- Airbag passagier
- Alarm klasse 1(startblokkering)
- Armsteun
- Armsteun achter
- Armsteun voor
- Audio-installatie
- Audio-navigatiesysteem
- Audio installatie premium
- Autonomous Emergency Braking
- Autotelefoonvoorbereiding met bluetooth
- Bandenspanningscontrolesysteem
- bi-xenon koplampen
- bi-xenon koplampen adaptief
- Buitenspiegels elektrisch inklapbaar
- Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening
- Derde remlicht
- Dimlichten automatisch
- Elektrische ramen achter
- Elektrische ramen voor
- Elektronische remkrachtverdeling
- koplampreiniging
- LED dagrijverlichting
- Lederen stuurwiel
- Lichtmetalen velgen 17"
- Parkeer assistent
- Parkeersensor achter
- Parkeersensor voor
- Parkeersensor voor en achter
- Schakelflippers aan stuurwiel
- Start/stop systeem
- Stuur verstelbaar
- Stuurwiel multifunctioneel
- Vermoeidheids herkenning
- Voorstoelen verwarmd
- Zwarte Hemel Bekleding
U rijdt gemakkelijk, comfortabel en zonder zorgen met deze Mercedes-Benz B-klasse. Het is een auto van het bouwjaar 2012, hij heeft 104788 kilometer op de teller staan. Xenonverlichting staat borg voor helderwit licht en een krachtige lichtbundel. Het start-stopsysteem maakt deze auto zuiniger en schoner. Bij de uitrusting van deze auto horen onder meer elektrisch bedienbare ramen voor, elektrisch verstelde en verwarmde buitenspiegels, led-dagrijverlichting en armsteun voorin.
Terwijl het navigatiesysteem de ideale route voor u uitstippelt, geniet u van de kwaliteit van het audio-installatiesysteem. De bediening is bovendien gemakkelijk via knoppen op het stuur. Het hele jaar door zorgt airconditioning voor een prettige temperatuur. Natuurlijk is er ook cruise control aan boord, waarmee u meer ontspannen en zuiniger rijdt. Extra opties op deze auto zijn: lederen stuur, boordcomputer en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening.
Zoals u mag verwachten van deze Mercedes-Benz B-klasse is hij uitgerust met een reeks aan actieve veiligheidssystemen. Om te voorkomen dat u tijdens lange ritten achter het stuur in slaap valt, is deze auto voorzien van vermoeidheidsherkenning. Het bandenspanningscontrolesysteem waarschuwt als een van de banden onvoldoende lucht bevat. Dankzij veiligheidsvoorzieningen als autonoom remsysteem en gordijnairbags achter, bent u steeds veilig onderweg.
Tevens wordt deze auto geleverd met het tellerrapport van Nationale Autopas. Is dit de auto die u zoekt? Neem snel contact met ons op, dan kunt u hem binnenkort zelf bekijken.
Als u graag de ruimte hebt in uw auto, kijk dan eens naar deze Mercedes-Benz B-klasse. De auto is van het bouwjaar 2012 en is van de eerste eigenaar. Stoelverwarming is een plezierige extra in de auto. Binnen de kortste tijd is uw stoel behaaglijk warm. Xenonverlichting zorgt voor een krachtige en heldere lichtbundel. De start-stop functie vermindert het brandstofverbruik door de motor uit te schakelen terwijl u stilstaat. De uitmonstering van deze auto wordt gecompleteerd door onder meer 17 inch lichtmetalen velgen, getint glas, zwarte hemelbekleding, elektrisch bedienbare ramen voor, elektrisch inklapbare buitenspiegels, led-dagrijverlichting en armsteun voorin.
U bedient het navigatiesysteem en het premium audiosysteem via knoppen op het stuur. Zo kunt u steeds uw aandacht gericht houden op de weg. En natuurlijk is er ook gedacht aan airconditioning. Natuurlijk is een complete auto als deze ook voorzien van sensoren die de omgeving in de gaten houden. Deze Mercedes-Benz heeft niet alleen een automatisch inschakelbare verlichting aan boord, maar ook een regensensor en natuurlijk zijn er ook parkeersensoren achter. De cruise control vermindert het brandstofverbruik en vergroot het comfort. U bent in deze Mercedes-Benz ook voorzien van schakel flippers aan het stuur, automatisch dimmende binnenspiegel, boordcomputer en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening.
De nieuwste veiligheidssystemen komen in deze Mercedes-Benz B-klasse samen. Brake assist herkent een noodsituatie en voert de remdruk op om de remweg te verkorten. Een belangrijke bijdrage aan de veiligheid in deze auto is de vermoeidheidsherkenning, die waarneemt wanneer de bestuurder tekenen van vermoeidheid vertoont. Het bandenspanningscontrolesysteem waakt over de hoeveelheid lucht in de banden. Bij drukverlies in een band krijgt u automatisch een waarschuwing. Verder is deze auto uitgerust met autonoom remsysteem en gordijnairbags achter.
Tevens wordt deze auto geleverd met het tellerrapport van Nationale Autopas. We kunnen ons voorstellen dat een proefrit wilt maken met deze auto. Belt u ons snel?
Ruim plaats voor vijf personen of genoeg plek voor uw aankopen bij de bouwmarkt, de veelzijdige Mercedes-Benz B-klasse biedt het allemaal. Dit ruimtewonder is altijd bij de dealer onderhouden, is van het bouwjaar 2012 en heeft 104788 kilometer op de teller staan. Deze dealeronderhouden auto is van de eerste eigenaar. Bij de complete uitrusting van deze auto hoort ook stoelverwarming. De gasontladingslampen van de xenonverlichting zorgen voor een krachtige en heldere lichtbundel. Minder brandstofverbruik en minder uitstoot. Het start-stopsysteem zorgt ervoor dat de motor uitschakelt terwijl u stil staat. Tot de voorzieningen van deze auto behoren 17 inch lichtmetalen velgen, getint glas, zwarte hemelbekleding, elektrisch bedienbare ramen voor, elektrisch inklapbare buitenspiegels, led-dagrijverlichting en armsteun voorin.
Gemakkelijk en veilig is de spraakbediening voor het premium audiosysteem en het navigatiesysteem. Daarbij kunt u deze ook bedienen met de knoppen op het stuur. Natuurlijk is er in deze auto airconditioning aanwezig. In deze Mercedes-Benz kunt u zich concentreren op het verkeer, terwijl de auto de omgeving voor u in de gaten houdt. Een automatisch inschakelbare verlichting zorgt dat de verlichting aangaat als het donkerder wordt - in tunnels bijvoorbeeld - en de regensensor schakelt de ruitenwissers in als het nodig is. U hoeft er niets aan te doen. Eenmaal op de plaats van bestemming helpen de parkeersensoren achter u om veilig in te parkeren. Er is cruise control aan boord, voor veilige en zuinige kilometers. Ook is de Mercedes-Benz uitgerust met: schakel flippers aan het stuur, automatisch dimmende binnenspiegel, boordcomputer en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening.
De nieuwste veiligheidssystemen komen in deze Mercedes-Benz B-klasse samen. De brake assist zorgt voor een kortere remweg tijdens een noodstop. Het laatste wat u wilt is dat u achter het stuur indommelt. Om dat te voorkomen is deze auto uitgerust met vermoeidheidsherkenning. Het bandenspanningscontrolesysteem helpt om brandstof te besparen en om de kans op een klapband te verminderen. Dankzij veiligheidsvoorzieningen als autonoom remsysteem en gordijnairbags achter, bent u steeds veilig onderweg.
Tevens wordt deze auto geleverd met het tellerrapport van Nationale Autopas. Is dit de auto die u zoekt? Neem snel contact met ons op, dan kunt u hem binnenkort zelf bekijken.
- Voor Meer Foto's Bekijk de website www.autobedrijfvanorsouw.nl
- Inruil van u huidige auto.
- Autobedrijf van Orsouw biedt u de mogelijkheid om u huidige auto in te ruilen.
- Om de juiste prijsindicatie vast te stellen kijken wij graag samen naar u auto bij ons in de showroom.
- Is dit voor u niet mogelijk?.
- Dan ontvangen wij graag een uitgebreide email met daarin:
- Een zo duidelijk mogelijke beschrijving van uw auto.
- Foto's van uw auto.
- Km stand.
- Eventuele schades of gebreken.
- Uw prijsindicatie.
- Deze email kunt u sturen naar info@autobedrijfvanorsouw.nl.
- Wij zijn 6 dagen per week geopend ,in de avond en zondags alleen op afspraak.
- Wij adverteren met originele km-standen en bouwjaren.
- Meerprijs 450.00 euro voor 3 maanden volledige garantie.
- Diverse financierings mogelijkheden.
- Afleverkosten 195.00 euro ( APK + afleveringsbeurt + autotenaamstellen )
Wij zijn altijd op zoek naar auto's kom langs of bel voor een prijsopgave!