MarktPlaza

Mercedes-Benz A-klasse - 180 CDI Prestige AMG PAKKET PANO AUTOMAAT CAMERA NAVI HARMAN KARDON

611x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Transmissie: 7 versnellingen, Automaat
Aandrijving: Voorwielaandrijving
Bandenmaat: 195/65 R15
GVW: 2.000 kg
Afmetingen (LxBxH): 429 x 178 x 143 cm
Wielbasis: 270 cm
Acceleratie (0-100): 10,6 s
Topsnelheid: 190 km/u
Gemiddeld brandstofverbruik: 4,4 l/100km (1 op 22,7)
Brandstofverbruik in de stad: 5,0 l/100km (1 op 20,0)
Brandstofverbruik op de snelweg: 4,1 l/100km (1 op 24,4)
CO2 uitstoot: 116 g/km
Emissieklasse: Euro5
Onderhoudsboekjes: Aanwezig
Aantal sleutels: 2
Motorrijtuigenbelasting: € 371 - 393 per kwartaal
## Aanvullende opties en accessoires
- Accident Avoidance System
- Achterbank in delen neerklapbaar
- Achteruitrijcamera
- Airbag(s) hoofd achter
- Airbag(s) hoofd voor
- Airbag(s) knie
- Airbag(s) side voor
- Airbag passagier
- AMG-styling
- AMG Line interieur
- AMG Pakket extrieur
- Armsteun voor
- Autotelefoonvoorbereiding met Bluetooth
- Bandenspanningscontrolesysteem
- Bi-xenon koplampen (+koplampreiniging)
- bleutooth carkit
- Bluetooth telefoonvoorbereiding
- Brake Assist System
- Buitenspiegel automatisch dimmend
- Buitenspiegels elektrisch inklapbaar
- Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening
- centrale vergrendeling op sleutel
- Dimlichten automatisch
- Electronic Brake Distribution
- Elektrische ramen voor
- harman kardon geluidsinstallatie
- Hill hold-functie
- Lederen stuurwiel
- Lederen versnellingspook
- Lichtmetalen velgen 18"
- Multimedia-voorbereiding
- Navigatie-systeem full map
- Navigatie-systeem full map + hard disk
- Navigatiesysteem full map
- onderhoudsboekjes aanwezig
- Parkeer-assistent
- Parkeersensor voor en achter
- Passagiersstoel in hoogte verstelbaar
- Start/stop systeem
- Stuurbekrachtiging snelheidsafhankelijk
- Stuurwiel multifunctioneel
- Vermoeidheids herkenning
- Wis-/was installatie voor koplampen
- zwarte hemel
Met zijn ruimte en zijn prestaties is dit de auto die bij u past. De AMG-styling geeft deze auto een bijzonder karakter en staat voor sportiviteit en exclusiviteit. De aandrijving van deze Mercedes-Benz wordt verzorgd door een viercilinder motor en een automatische transmissie. Met de krachtige xenonverlichting rijdt u ontspannen in het donker. Bij de uitrusting van deze auto horen onder meer 18 inch lichtmetalen velgen, warmtewerend glas, AMG-stijl sportinterieur, zwarte hemelbekleding, elektrisch bedienbare ramen voor, elektrisch inklapbare buitenspiegels, in delen neerklapbare achterbank en armsteun voorin.
Terwijl het full map navigatiesysteem de ideale route voor u uitstippelt, geniet u van de kwaliteit van het Harman Kardon-audiosysteem. De bediening is bovendien gemakkelijk via knoppen op het stuur. Ook is de auto voorzien van automatische airconditioning. Soepel inparkeren gaat gemakkelijker dan u verwacht dankzij de achteruitrijcamera. De auto neemt u werk uit handen doordat hij zelf veel in de gaten houdt. Een regensensor en een automatisch inschakelbare verlichting nemen waar wanneer de ruitenwissers en het licht aan moeten. Cruise control verlaagt de brandstofkosten en verhoogt het rijcomfort. Deze Mercedes-Benz is voorzien van lederen versnellingspook, lederen sportstuur en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening.
Zoals u mag verwachten van deze Mercedes-Benz A-klasse is hij uitgerust met een reeks aan actieve veiligheidssystemen. In gevaarlijke verkeerssituaties helpt het accident avoidance system om een aanrijding te vookomen. Bij concentratieverlies van de bestuurder geeft vermoeidheidsherkenning automatisch een waarschuwingssignaal. Nooit meer gedoe met de hellingproef. Deze auto heeft hill hold control, een automatische handremfunctie voor steile wegen.
Hebben we u nieuwsgierig gemaakt? Bel of mail ons nu voor een proefrit. Alle technologie in de Mercedes-Benz A-klasse is er op gericht om uw rit veilig en gemakkelijk te laten verlopen. Geniet van de sportieve uitstraling en de fraaie details die de AMG-styling deze auto geeft. De aandrijving van deze Mercedes-Benz wordt verzorgd door een viercilinder motor en een automatische transmissie. Met de krachtige xenonverlichting heeft u optimaal zicht in het donker. Bij de rijke uitrusting horen ook 18 inch lichtmetalen velgen, warmtewerend glas, AMG-stijl sportinterieur, zwarte hemelbekleding, elektrisch bedienbare ramen voor, elektrisch inklapbare buitenspiegels, in delen neerklapbare achterbank en armsteun voorin.
Een optie die de veiligheid verhoogt, is de bediening vanaf het stuur van het Harman Kardon-audiosysteem en het full map navigatiesysteem. Automatische airconditioning regelt volautomatisch de temperatuur. U kiest de gewenste temperatuur en het systeem doet de rest. De achteruitrijcamera geeft u duidelijk zicht op de ruimte achter de auto. Het drukke verkeer eist onderweg al uw aandacht op. Daarom is het goed dat deze Mercedes-Benz is voorzien van diverse systemen die u assisteren tijdens de rit. Een automatisch inschakelbare verlichting neemt het waar als het donker wordt of gaat schemeren, en schakelt dan automatisch de verlichting in. Op dezelfde manier "ziet" de regensensor de eerste spatjes regen en schakelt dan de ruitenwissers in, en als het harder gaat regenen zet hij de ruitenwissers ook in een snellere stand. Met ingeschakelde cruise control zit u ontspannen achter het stuur. Ook lederen versnellingspook, lederen sportstuur en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening horen tot de voorzieningen op deze auto.
In de Mercedes-Benz A-klasse heeft uw veiligheid en die van uw omgeving prioriteit. Met het accident avoidance system heeft u een extra paar ogen aan boord. Het systeem waarschuwt bij een dreigende aanrijding. Het systeem voor vermoeidheidsherkenning neemt het waar als uw concentratie verslapt en geeft u dan een waarschuwing. De hill hold control schakelt zichzelf automatisch in en uit op een helling. Zo rijdt u zelfs op de steilste wegen soepel weg.
We kunnen ons voorstellen dat een proefrit wilt maken met deze auto. Belt u ons snel? Hierbij een nette Mercedes A180 CDI AMG pakket. De auto rijd goed.
De auto heeft de volgende opties;
18'' amg velgen, panoramadak, xenon led, achteruit rijd camera, armsteun voor, navigatie, harman kardon installatie, climate controle, getinte ruiten achter, bleutooth, radio cd speler, navigatie, sport stoelen,
Apk geldig tot en met 11-04-2020
De auto word geleverd met 2 sleutels.