MarktPlaza

Mercedes-Benz A-klasse - 180 CDI Ambition Navigatie Parkeerhulp PTS 19

775x bekeken
7 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Transmissie: 6 versnellingen, Handgeschakeld
Modelreeks: jul 2012 - okt 2015
Modelcode: W176
Aandrijving: Voorwielaandrijving
Koppel: 260 Nm
GVW: 1.960 kg
Afmetingen (LxBxH): 443 x 179 x 144 cm
Wielbasis: 270 cm
Acceleratie (0-100): 11,0 s
Topsnelheid: 190 km/u
Bekleding: Stof
Interieurkleur: Zwart
Gemiddeld brandstofverbruik: 3,8 l/100km (1 op 26,3)
CO2 uitstoot: 98 g/km
Emissieklasse: Euro5
Onderhoudsboekjes: Aanwezig (dealer onderhouden)
Aantal sleutels: 2 (2 handzenders)
Motorrijtuigenbelasting: € 332 - 351 per kwartaal
Beschikbare afleverpakketten:
- BOVAG 40-puntencheck (zonder meerprijs): https://mijn.bovag.nl/downloads/ondernemerschap/viabovag-nl/checklist40puntencheck.pdf
- Viabovag (zonder meerprijs): Dit afleverpakket bevat: BOVAG garantie (6 maanden); BOVAG 40-Puntencheck; BOVAG Afleverbeurt
## Aanvullende opties en accessoires
- ABS en BAS
- Accident Avoidance System
- Achterbank in delen neerklapbaar
- Afdekhoes
- Airbag(s) knie
- Airbag(s) side voor
- Airbag(s) window
- Airbag bestuurder en passagier
- Alarm klasse 1(startblokkering)
- Armsteun voor
- Audiobediening op het stuurwiel
- Autotelefoonvoorbereiding met bluetooth
- Bandenspanningscontrolesysteem
- Bi-xenon koplampen (+koplampreiniging)
- Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening
- Derde remlicht
- Dimlichten automatisch
- Electronic Brake Distribution
- Elektrische ramen voor en achter
- Hill hold functie
- Lederen stuurwiel
- Lichtmetalen velgen 18"
- Metaalkleur
- Multimedia-voorbereiding
- Navigatiesysteem full map
- Navigatiesysteem full map + hard disk
- Parkeer assistent
- Parkeer pakket
- Parkeersensor voor en achter
- Passagiersstoel in hoogte verstelbaar
- Roetfilter
- Start/stop systeem
- Stuurbekrachtiging snelheidsafhankelijk
- Stuur verstelbaar
- Stuurwiel multifunctioneel
- Vermoeidheids herkenning
Mooie A klasse met div opties oa Volautomatische Airco Xenon verlichting Navigatie systeem Telefoon voorbereiding Cruisecontrol Parkeersensoren en in parkeerhulp Mett. lak 18" lm velgen enz.
Een hoge mate van degelijkheid, uitstekende wegligging en veel comfort; het zijn unieke eigenschappen waarmee Duitse auto’s zich onderscheiden. Dat geldt ook voor deze dealeronderhouden Mercedes-Benz A-klasse uit 2013 die 126548 kilometer op de teller heeft staan. Deze dealeronderhouden auto is van de eerste eigenaar. Onder de motorkap ligt een zuinige viercilinder motor. De gasontladingslampen van de xenonverlichting zorgen voor een krachtige en heldere lichtbundel. Verder is de Mercedes-Benz uitgerust met: 18 inch lichtmetalen velgen, warmtewerend glas, metallic lak, elektrisch bediende ramen, elektrisch verstelde en verwarmde buitenspiegels, in delen neerklapbare achterbank en armsteun voorin.
Onderweg kunt u veilig genieten van het audio-installatiesysteem en het full map navigatiesysteem. Want in deze Mercedes-Benz bedient u ze vanaf het stuurwiel. De automatische airconditioning zorgt voor een prettige binnentemperatuur. Om de veiligheid onderweg te verhogen, heeft deze Mercedes-Benz zowel een automatisch inschakelbare verlichting als een regensensor aan boord, zodat hij zelf de verlichting en de ruitenwissers kan inschakelen. Ook is de auto voorzien van parkeersensoren voor en achter. Met cruise control rijdt u rustiger en meer ontspannen, en bovendien zuiniger. Deze Mercedes-Benz is voorzien van lederen stuur en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening.
In de Mercedes-Benz A-klasse heeft uw veiligheid en die van uw omgeving prioriteit. In druk verkeer en onoverzichtelijke situaties helpt het accident avoidance systemmee om een aanrijding te vermijden. Vermoeidsheidsherkenning neemt tekenen van vermoeidheid waar bij de bestuurder. Het systeem voorkomt dat er daardoor ongelukken gebeuren. Op een helling houdt hill hold control de handrem vast totdat u weer gas geeft.
U bent nieuwsgierig? Bel of mail ons dan direct om een proefrit met deze Mercedes-Benz te reserveren.
U merkt het aan de look and feel van deze auto: dit is kwaliteit. De Mercedes-Benz A-klasse is ontworpen volgens de Duitse opvattingen van kwaliteit en degelijkheid, maar biedt tegelijk een hoge mate van comfort en uitstekende rijkwaliteiten. Dit dealeronderhouden exemplaar is van het bouwjaar 2013 en heeft 126548 kilometer gelopen. Deze dealeronderhouden auto is van de eerste eigenaar. Onder de motorkap ligt een zuinige viercilinder motor. De gasontladingslampen van de xenonverlichting zorgen voor een krachtige en heldere lichtbundel. Bij de rijke uitrusting horen ook 18 inch lichtmetalen velgen, warmtewerend glas, metallic lak, elektrisch bediende ramen, elektrisch verstelde en verwarmde buitenspiegels, in delen neerklapbare achterbank en armsteun voorin.
De bediening van het audio-installatiesysteem en het full map navigatiesysteem gebeurt met knoppen op het stuur. Automatische airconditioning verwarmt of koelt het interieur met een druk op de knop. Natuurlijk is een complete auto als deze ook voorzien van sensoren die de omgeving in de gaten houden. Deze Mercedes-Benz heeft niet alleen een automatisch inschakelbare verlichting aan boord, maar ook een regensensor en natuurlijk zijn er ook parkeersensoren voor en achter. Met ingeschakelde cruise control zit u ontspannen achter het stuur. De uitrusting van deze auto is met lederen stuur en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening behoorlijk compleet.
Pragmatisch en veilig als deze auto is, beschikt hij over diverse veiligheidssystemen. Een ongeluk zit in een klein hoekje. Het accident avoidance system kijkt met u mee en helpt om ongevallen te voorkomen. Bij concentratieverlies van de bestuurder geeft vermoeidheidsherkenning automatisch een waarschuwingssignaal. Nooit meer gedoe met de hellingproef. Deze auto heeft hill hold control, een automatische handremfunctie voor steile wegen.
Indien u interesse heeft in deze auto, zetten we hem graag klaar voor een proefrit. We horen graag van u, mailt of belt u ons meteen?
Ondanks onze zorgvuldige ingave betreffende de specificaties zijn deze onder voorbehoud, en kunnen er geen rechten aan worden ontleend. De prijs voor de auto is inclusief een geldige apk. De auto wordt op uw naam overgeschreven en tevens heeft de auto een pre inspectie en vloeistof controle gehad. Onderhoud en garantiepakketten bieden wij U eventueel aan tegen meerprijs. Hoewel alle gegevens met de grootst mogelijke zorgvuldigheid zijn samengesteld is Autobedrijf Arno van Mierlo & Zn niet aansprakelijk voor enige directe of indirecte schade die zou kunnen ontstaan door het gebruik van deze aangeboden informatie. Aan de in dit document verstrekte informatie kunnen op geen enkele wijze rechten worden ontleend of aanspraken worden gemaakt wanneer deze niet door een tekeningsbevoegde is ondertekend. Alle informatie is onder voorbehoud van druk-, zet-, prijs-, en programmeerfouten. Alle afbeeldingen zoals deze getoond worden zijn auteursrechtelijk beschermd en mogen niet worden gebruikt door derden. BEL VOOR MEER INFORMATIE 0493-691684 OF 06-12188546 OF KIJK OP ARNOVANMIERLO.NL