MarktPlaza

Mercedes-Benz A-klasse - 180 CDI (109pk) XENON-LED/ Half-Leder/ Navi/ Airco/ Cruise/ Elek. pakket/ I

562x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Transmissie: 6 versnellingen, Handgeschakeld
Modelreeks: apr 2014 - apr 2015
Modelcode: W176
Aandrijving: Voorwielaandrijving
Koppel: 260 Nm
GVW: 1.850 kg
Afmetingen (LxBxH): 436 x 179 x 146 cm
Wielbasis: 270 cm
Acceleratie (0-100): 11,3 s
Topsnelheid: 190 km/u
Bekleding: Leder/stof
Interieurkleur: Zwart
Gemiddeld brandstofverbruik: 3,6 l/100km (1 op 27,8)
CO2 uitstoot: 92 g/km
Emissieklasse: Euro5
Onderhoudsboekjes: Aanwezig
Aantal sleutels: 2 (2 handzenders)
Motorrijtuigenbelasting: € 336 - 356 per kwartaal
Optioneel afleverpakket (zonder meerprijs): Afleveringsopties: Deze auto is afkomstig van de 1ste eigenaar met een aantoonbaar onderhoudsverleden! Dit betreft een scherpe meeneemprijs! (altijd minimaal 10 maanden APK en inclusief overschrijven!) Er zijn verschillende opties tot beurten en garanties mogelijk.Voor 495,- kan deze auto worden afgeleverd met een nieuwe APK, Onderhoudsbeurt en 3 maanden garantie op motor en versnellingsbak! Ook ruilen wij graag uw huidige auto in!
## Aanvullende opties en accessoires
- 6-Versnellingen
- Achterbank in delen neerklapbaar
- Armsteun voor
- Autotelefoon voorbereiding met bluetooth
- Bandenspanningscontrolesysteem
- bi-xenon koplampen
- Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening
- Chroom delen exterieur
- Dagrijverlichting LED!
- Dimlichten automatisch
- Elektrische ramen voor en achter
- Half lederen bekeding
- Hill hold functie
- Isofix
- koplampreiniging
- Lederen stuurwiel
- Lichtmetalen velgen 16"
- Multimedia-voorbereiding
- Navigatiesysteem full map
- Parkeersensor voor en achter
- Stuurbekrachtiging snelheidsafhankelijk
- Stuurwiel multifunctioneel
- USB aansluiting
- Airbag(s) hoofd achter
- Airbag(s) hoofd voor
- Airbag(s) knie
- Airbag(s) side voor
- Airbag passagier
- Alarm klasse 1(startblokkering)
- Aluminium interieur afwerking
- Autonomous Emergency Braking
- Bestuurdersstoel in hoogte verstelbaar
- Brake Assist System
- Elektronische remkrachtverdeling
- Passagiersstoel in hoogte verstelbaar
- Start/stop systeem
- Stuur verstelbaar
- Vermoeidheids herkenning
De nieuwste technieken zijn samengevoegd in een smaakvol ontworpen auto en maken van deze Mercedes-Benz A-klasse een uitblinker in veiligheid en comfort. Deze goed onderhouden auto is van het bouwjaar 2014 en komt van de eerste eigenaar. Als u een laag brandstofverbruik en goede prestaties belangrijk vindt, dan bent u uitstekend bediend met de viercilinder motor. De sportstoelen houden u en uw passagier stevig vast tijdens een snelle rit, maar bieden ook altijd comfortabele ondersteuning. Xenonverlichting zorgt in het donker voor beter zicht. In deze Mercedes-Benz profiteert u onder andere ook van: 16 inch lichtmetalen velgen, warmtewerend glas, elektrisch bediende ramen, elektrisch verstelde en verwarmde buitenspiegels, led-dagrijverlichting, in delen neerklapbare achterbank en armsteun voorin.
In deze A-klasse vindt u schakelaars op het stuur om het audio-installatiesysteem te bedienen en het full map navigatiesysteem. Via de usb-aansluiting speelt u uw favoriete muziek rechtstreeks van een usb-stick af via de autoradio. Ja, ook airconditioning is in deze auto aanwezig. In deze Mercedes-Benz kunt u zich concentreren op het verkeer, terwijl de auto de omgeving voor u in de gaten houdt. Een automatisch inschakelbare verlichting zorgt dat de verlichting aangaat als het donkerder wordt - in tunnels bijvoorbeeld - en de regensensor schakelt de ruitenwissers in als het nodig is. U hoeft er niets aan te doen. Eenmaal op de plaats van bestemming helpen de parkeersensoren voor en achter u om veilig in te parkeren. Stel de cruise control in op de gewenste snelheid en u rijdt comfortabel en zuinig. En deze auto heeft ook lederen stuur, isofix-aansluiting en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening als standaard uitrusting.
De nieuwste veiligheidssystemen komen in deze Mercedes-Benz A-klasse samen. Brake assist verhoogt de remdruk in een noodsituatie zodat u sneller stil staat. Deze auto waarschuwt de bestuurder als die tekenen van vermoeidheid vertoont en kan zo ernstige ongelukken voorkomen. Hill hold control houdt de handrem vast op een helling. Wegrijden was nog nooit zo gemakkelijk. Verder is deze auto uitgerust met autonoom remsysteem en gordijnairbags achter.
De kilometerstand van deze auto klopt, blijkt uit het meegeleverde tellerrapport van Nationale Autopas. We laten u deze auto graag helemaal zien. Belt u ons voor een afspraak?
Buiten openingstijden zijn wij telefonisch bereikbaar op 06 53 20 95 76
Alle informatie is onder voorbehoud van druk-, zet-, prijs-, en programmeerfouten. Controleer goed wat voor u van belang is!