MarktPlaza

Mercedes-Benz A-klasse - 160 CDI Avantgarde AUTOMAAT/CRUISE/PDC V+A/ TREKHAAK

516x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Modelreeks: feb 2005 - jul 2008
Modelcode: W169
Aandrijving: Voorwielaandrijving
Koppel: 180 Nm
GVW: 1.835 kg
Afmetingen (LxBxH): 384 x 179 x 162 cm
Wielbasis: 257 cm
Acceleratie (0-100): 15,0 s
Topsnelheid: 165 km/u
Bekleding: Leder/stof
Interieurkleur: Antraciet
Gemiddeld brandstofverbruik: 5,8 l/100km (1 op 17,2)
CO2 uitstoot: 147 g/km
Emissieklasse: Euro4
Onderhoudsboekjes: Aanwezig
Algemene staat: zeer goed
Aantal sleutels: 1 (1 handzender)
Motorrijtuigenbelasting: € 297 - 314 per kwartaal
Referentienummer: 325m
Onderhoudshistorie: Volledige onderhoudshistorie aanwezig
## Aanvullende opties en accessoires
- Airbag(s) side voor
- Airbag passagier
- Alarm klasse 1(startblokkering)
- Aluminium interieur afwerking
- Bandenspanningscontrolesysteem
- Dimlichten automatisch
- Elektrische ramen voor
- Elektronische remkrachtverdeling
- Hoofdsteunen actief
- Hoofdsteunen voor en achter
- Lederen/stof bekleding
- Lederen stuurwiel
- Lederen versnellingspook
- Lichtmetalen velgen 16"
- Metaalkleur
- mistlampen voor
- Niet in gerookt
- Polar Star-pakket
- Reservewiel
- Rookvrij
- Verstelbare stuurkolom
Het doordachte ontwerp van de Mercedes-Benz A-klasse maakt hem tot een comfortabele en veelzijdige auto voor het hele gezin. Dit exemplaar heeft 177217 kilometer gelopen en is van het bouwjaar 2006. De uitmonstering van deze auto wordt gecompleteerd door onder meer 16 inch lichtmetalen velgen, actieve hoofdsteunen, metallic lak, elektrisch bedienbare ramen voor en elektrisch verstelde en verwarmde buitenspiegels.
Natuurlijk heeft deze auto ook airconditioning. De auto neemt u werk uit handen doordat hij zelf veel in de gaten houdt. Een regensensor en een automatisch inschakelbare verlichting nemen waar wanneer de ruitenwissers en het licht aan moeten. Cruise control houdt automatisch de ingestelde snelheid vast. Het is een ideaal hulpmiddel om lange ritten comfortabeler te maken. Met lederen versnellingspook, lederen stuur en boordcomputer is deze Mercedes-Benz helemaal compleet.
Pragmatisch en veilig als deze auto is, beschikt hij over diverse veiligheidssystemen. Het bandenspanningscontrolesysteem helpt om brandstof te besparen en om de kans op een klapband te verminderen.
Tevens wordt deze auto geleverd met het tellerrapport van Nationale Autopas. We doen ons best om deze auto voor u te omschrijven, maar het beste ervaart u hem als hij voor u staat. Neemt u snel contact met ons op voor een afspraak?
Welkom bij Auto Scheepers. Ons bedrijf is gevestigd in Surhuisterveen, een gezellig pittoresk dorp in de provincie Friesland. Naast een gedegen werkplaats hebben we altijd een ruim aanbod van minimaal 100 gebruikte kwaliteitsoccasions. Iedere occasion wordt standaard gereinigd, gepoetst en aangeboden met een geldige, of anders nieuwe APK. Tevens is iedere occasion voorzien van de Nationale Autopas (of anders vermeld). Daarnaast hebben wij verschillende mogelijkheden om uw auto te financieren, verzekeren en bieden wij verschillende zekerheidspakketten aan, vraag hiervoor naar de mogelijkheden. Klanttevredenheid staat bij ons hoog in het vaandel, dit is voor u terug te vinden op diverse autosites of op onze eigen website www.autoscheepers.nl. U bent van harte welkom vrijblijvend een occasion bij Auto Scheepers te bekijken, waarbij inruil van uw eigen auto geen probleem is.
Met Vriendelijke Groet,
Team Auto Scheepers.