MarktPlaza

Mercedes-Benz 200-serie - 200

588x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Transmissie: 4 versnellingen, Automaat
Aandrijving: Achterwielaandrijving
GVW: 1.780 kg
Bekleding: Stof
Interieurkleur: Beige
Aantal sleutels: 2 (2 handzenders)
## Aanvullende opties en accessoires
- Metallic lak
Zeer nette en van binnen ook een keurige Mercedes. De auto heeft vorig jaar bij ons een grote onderhoudsbeurt gehad, waarvan nota ter inzage bij ons is. Een mooie oldtimer die zeker nog heel veel jaren mee kan. Zeker niet verrot op de wel bekende punten.
De auto staat op 4 zeer goede banden. en stuurt ook nog zeer strak. Maar met deze kilometerstand mag je dan ook niet anders verwachten.
Alle inruil is mogelijk, voor een prijsbepaling vragen wij u contact met ons op te nemen. Geïnteresseerd en zou u graag een proefrit maken? Dan bent u van harte welkom in onze showroom Graag verzoeken wij u om uw komst op voorhand kenbaar te maken, om er zeker van te zijn dat de auto beschikbaar en aanwezig is. De getoonde internet prijs betreft de prijs inclusief 3 maand garantie. Al onze occasions onder de € 4000,- worden zonder garantie verkocht. Financiering en private lease mogelijk, informeer naar de mogelijkheden.
Onze advertenties zijn met zorg opgesteld. Toch kan het voorkomen dat een advertentie niet volledig is of een fout bevat. Derhalve zijn alle advertenties onder voorbehoud van druk- type- en spelfouten.
Wij zijn op werkdagen geopend van 08.00 tot 17.00 uur en bereikbaar op telnr 0598399363
Op zaterdag van 10.00 tot 16.00 en na 16.00 uur te bereiken op telnr 0626756745