MarktPlaza

Mengpaneel Allen & Heath GL-2000 (24 kanalen)

310x bekeken
1 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Gebruikt
Levering
Ophalen of verzenden

Omschrijving

Professioneel 24 kanalen microfoon mengpaneel, de Allen & Heath GL-2000, model 424. Een zeer interessant mengpaneel met 24 kanalen, 6 groepen tbv monitoring, 4 subgroepen en masterfaders voor links en rechts. Op elk kanaal kan zowel een microfoon maar ook een lijnsignaal van instrumenten worden aangesloten. Elk kanaal heeft een inputregelaar voor fijn afstelling. Elk kanaal heeft ook een kleine LED VU-meter zodat goed zichtbaar is of het ingangssignaal onder controle is. Elke groep en elke master is ook uitgevoerd met deze kleine LED VU-meter, apart van de grote VU-meters. Uitgevoerd met een uitgebreide toonregeling met dubbele sweep per kanaal. Deze eq is per kanaal in/out te schakelen. Elk kanaal kan via routing naar zowel de subgroepen als ook naar de master gestuurd worden. Fantoomvoeding schakelbaar per kanaal. Ingang in jack en xlr, per ingang een insert en een direct-out. Een extra toonregeling op monitor-1 en monitor-2.

Uitgerust met 2 led vu-meters, schakelbaar tussen master, aux, subgroep of per kanaal. Alle uitgangen in xlr uitgevoerd en met 4x effect-return. Gebruikt, maar wel in goede conditie. Perfect en uitgebreid mengpaneel voor oa Internetradio, live-shows, repetitieruimte, maar ook voor gebruik in de studio als je liever toch een echte analoge tafel wil voor meer warmte en overhead in jouw sound.

Deze mengtafel heeft een breedte van 920 mm , een diepte van 572 mm en een hoogte van 155 mm. Eventueel leverbaar met flightcase.
Al overige informatie en alle verdere informatie is gewoon te vinden op internet, daarom hier geen opsomming.

Bieden vanaf € 375,-.

Je mag bellen, mailen en via sms contact opnemen. Ook voor eventueel opkopen en inruil van apparatuur, etc. Leverbaar met microfoons, snoeren, luidsprekers, subs, versterkers, verlichting, etc. Kom gerust eens kijken want niet al mijn artikelen staan al op speurders, marktplaats Ps. Kijk dan ook eens naar al mijn andere advertenties voor nog veel meer leuke en ook interessante artikelen.