MarktPlaza

Mel Wallis de Vries - Shock (Hardcover/Gebonden) Nieuw

49x bekeken
3 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Nieuw
Levering
Ophalen of verzenden

Omschrijving

Mel Wallis de Vries  -  Shock  (Hardcover/Gebonden) Nieuw

BCZ

Serie: Politie niet betreden

winnaar Jonge Jury 2016

256 pagina's

Mel Wallis de Vries is de succesvolste jeugdthrillerauteur van dit moment: Met 'Vals' won Mel de prijs voor de Beste Vrouwenthriller in 2010, en het boek werd in 2011 bekroond als de beste Crimezone YA-thriller. Met haar thrillers 'Vals', 'Klem', 'Wreed', 'Shock', 'Schuld', 'Pijn' en 'Wild' won ze in 2012, 2014, 2015, 2016, 2017, 2018 én 2019 de Prijs van de Jonge Jury, en met Wreed won ze ook de Hebban Award voor de beste YA-thriller. Met Shock won Mel in 2015 de Hebban Award voor het beste Nederlandstalige YA-boek.De boeken van Mel Wallis de Vries zijn razend populair. De verhalen zijn vlot, realistisch, en altijd spannend tot aan de allerlaatste bladzijde. De jeugdthrillers van Mel worden in diverse landen uitgegeven.

Na een schoolfeest verdwijnt je beste vriendin. Alleen haar fiets, haar telefoon en haar bebloede jas worden gevonden. Maar de moordenaar komt terug. En dit keer voor jou. Kun je nog vluchten?

Shock is de nieuwste superspannende YA-thriller van thrillerkoningin Mel Wallis de Vries.

Stel je voor: je beste vriendin verdwijnt na een schoolfeest. Alleen haar fiets en haar bebloede jas worden gevonden. Je wordt verscheurd door verdriet, maar ook door angst. Wat is er die avond met haar gebeurd? Pas na maanden lukt het je om je leven weer op te pakken.

Maar dan keert de moordenaar terug. En dit keer komt hij voor jou. Kun je nog vluchten? Of is het te laat? De waarheid blijkt nog gruwelijker dan je had gevreesd.

"Mel Wallis de Vries laat je sidderen!' – Hitkrant

"De Nicci French van de jeugdliteratuur' – NBD Biblion

Mel Wallis de Vries is de succesvolste jeugdthrillerauteur van dit moment: tweemaal won zij de Prijs van de Jonge Jury. Haar boeken zijn razend populair; de verhalen zijn vlot, realistisch en altijd spannend tot de laatste bladzijde. Haar werk wordt in diverse landen uitgegeven.

Bespaar portokosten bekijk ook mijn andere advertenties