Meg O'Brien - Fataal Bewijs

Bewaar
  • Aantal keer bekeken 78x bekeken
  • Datum geplaatst 10 jaar geleden geplaatst

Kenmerken


Levering
Niet van toepassing
Staat van het product
Nieuw
Type advertentie
Aangeboden
Type prijs
Vraagprijs

Omschrijving

Paperback

In Seattle wordt een prostituee mishandeld en verkracht door vijf mannen - politiemannen, volgens het slachtoffer. Vóór de zaak voor de rechter kan komen, wordt de vrouw vermoord. Maar haar advocate heeft een cruciaal bewijsstuk in handen.
Omdat Sarah Lansing niet meer weet wie ze bij justitie kan vertrouwen, besluit ze zich terug te trekken om de zaak op papier te zetten. Een kleine schrijverskolonie op het eilandje Thornberry lijkt een veilige haven, totdat een verwoestende aardbeving aan die illusie een eind maakt. Communicatie met de buitenwereld is niet meer mogelijk. Samen met vijf andere gestrande vrouwen is ze geheel op zichzelf aangewezen.
Dan spoelt er een man aan op het eiland. Hun redding? Sarah heeft daar zo haar twijfels over, vooral omdat de man geen onbekende voor haar is. Wanneer er niet lang daarna nog een tweede man opduikt - ditmaal een volslagen vreemde - en een van de vrouwen vervolgens onder verdachte omstandigheden om het leven komt, begint ze te vermoeden dat ze een moordenaar in hun midden hebben.
Maar wie? Een van de mannen? Een van de vrouwen? Steeds duidelijker wordt dat iemand van hen iets verbergt wat hun allemaal noodlottig kan worden.


Reageer op deze advertentie

Je moet ingelogd zijn om te reageren op een advertentie.