MarktPlaza

Medium F3 Labradoodle pups

318x bekeken
5 maanden geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Ophalen

Omschrijving

Hele mooie en lieve Medium Golden Doodle puppy's.

Bent u op zoek naar een nieuwe trouwe metgezel? Wij stellen u graag voor aan onze prachtige Goldendoodle pups die bij ons zijn geboren.

Op onze foto's, staan 2 teefjes ( foto 1 t/m 4 ) en 2 reutjes ( foto 5 t/m 8 ).
Er staan 2 foto's per pup.
Elk van hen heeft een uniek karakter en wacht erop om uw gezin compleet te maken.
Deze pups zijn hypoalergeen en dus zeer geschikt voor mensen met een alergie.

De ouders
Beide ouders zijn vrij van erfelijke aandoeningen. Als u naar de pups wilt komen kijken dan kunt u natuurlijk ook de moeder ontmoeten.

Volledige Gezondheidsgarantie
Wij geven om het welzijn van onze pups en daarom heeft onze ervaren dierenarts ze zorgvuldig nagekeken, gechipt, gevaccineerd en geregistreerd. Met een Europees paspoort zijn ze klaar voor een nieuw avontuur aan uw zijde. Wij geven dan ook met vertrouwen een volledige gezondheidsgarantie.

Puppypakket met zorg samengesteld
Voor een goede start, krijgt u een puppypakket mee naar huis, bestaande uit puppyvoeding, een halsbandje en een handige uitlaatlijn.

Wij hechten waarde aan de hoogste normen
Dogs of the Dutch bestaat al sinds 1981. We voldoen aan alle wettelijke eisen en werken we met gediplomeerd personeel. Natuurlijk gaat het welzijn van onze honden en pups bij ons verder dan wettelijke verplichtingen, er wordt met veel toewijding voor ze gezorgd wat resulteert in gelukkige en gezonde honden. We hebben alleen eigen gefokte pups.

Neem contact op voor meer Informatie
Voor meer informatie of om een afspraak te maken, aarzel niet om telefonisch contact op te nemen via tel: 0413-229757 / 06 23332734. Of bezoek onze website www.dogsofthedutch.nl

Bij ons kunt u veilig en gemakkelijk betalen met uw pinpas.


UBN nummer: 428235