MarktPlaza

Medisch Handboek voor een Gezond Gezin

168x bekeken
6 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Gebruikt
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Medisch Handboek voor een Gezond Gezin
MCMLXXX, Lekturama B.V.
336 pag.
harde kaft met stofomslag
boek is iets groter dan het A4-formaat
Prijs: teab (bieden excl de eventuele porto aub)

"Voor een gelukkig gezinsleven is een goede gezondheid erg belangrij. Als u dit nuttgie handboek aandachtig doorleest en op uw gemak de honderden kleurenfoto's bekijkt, dan kan het niet anders of u ontdekt de grote praktische waarde van dit boek.
Het vertelt u uitgebreid over alle facetten van onze gezondheid, terwijl ook de 'randgebieden' niet onberoerd worden gelaten. Het legt u duidelijk, zonder gebruik van moeilijke woorden, de werking van het menselijk lichaam uit en de 'storingen' die kunnen optreden.
Vooral het gezinsleven staat in dit boek centraal. Dat merkt u aan de onderwerpen als - het krijgen van een baby - het herkennen van kinderziketen - typische tienerproblemen - waarvoor dit boek waardevolle oplossingen aandraagt, naast actuele hoofdstukken over verslaving en spanningen. Ook hebt u een praktische 'Eerste Hulp bij Ongelukken'bij de hand, die u vast en zeker wel eens van pas zal komen.
Een gids met teksten, die aan duidelijkheide niets te wensen overlaten, verhelderd door de honderden illustraties in sprankelende kleuren. Echt een boek om altijd bij de hand te houden, voor het geval dát... V|andaar dat ook aan de uitvoering hoge eisen zijn gesteld. Een handboek, dat zich graag laat raadplegen. Nú en later."

(en in mijn winkel vindt u nog veel meer boeken in 37 groepen/genres onderverdeeld, zoals onder andere de groep ‘medisch/gezondheid’. In mijn winkel kunt u de groep van u keuze aanklikken)