MarktPlaza

Medical Men at the Siege of Boston PB Cash - Gesigneerd

155x bekeken
7 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Gebruikt
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Paperback. Cash, Philip. Medical Men at the Siege of Boston. April, 1775 April, 1776. Problems of the Massachusetts and Continental Armies. Philadelphia: American Philosophical Society, 1973. xi+185 blz. Enkele bladzijden met een vouw. Boek voorzien van beschermende transparante hoes (daarom reflectie op foto band).

Voorin inscriptie met pen door auteur, opgedragen aan Lord Elwyn Jones en zijn wonderful daughter. Boek afkomstig uit de bibliotheek van Lord Elwyn-Jones, een Labour politicus die onder andere deelnam aan de Neurenberg-processen kort na de Tweede Wereldoorlog en van 1974-1979 Lord-Chancellor (destijds nog een invloedrijke positie als hoofd van de rechterlijke macht, en voorzitter van het Hogerhuis) was van het Britse kabinet.


Het beleg van Boston was het begin van de Amerikaanse Onafhankelijkheidsoorlog. Met illustraties en index. Met hoofdstukken over de Battle of Lexington and Concord, Bunker Hill, ziekte, medische organisatie en logistiek, etc.
Amerikaanse Onafhankelijkheidsoorlog Achttiende Eeuw Verenigde Staten Medisch Gezondheidszorg. Referentienummer 9724.

40 euro (Q)

Vraagprijs/bieden is exclusief verzendkosten. Verzendkosten 4,75 euro naar een afhaalpunt (DPD) of 6,95 euro met Postnl (bezorging aan huis). Afhalen ook mogelijk (op afspraak). Zie ook mijn andere advertenties voor gecombineerd verzenden.