MarktPlaza

Medex Causaal Deodorant

89x bekeken
5 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Nieuw
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Medex Causaal Deodorant. 5 tot 7 dagen vrij van transpiratiegeur.

Medex Causaal Deodorant biedt u een volledige geurbescherming gedurende een langere tijdsduur, zelfs na inspannende activiteit. Kan ook als voetdeodorant gebruikt worden.


Geschikt voor alle huidtypen.


Medex Causaal Deodorant is een unieke, milde deodorantcrème (zonder toevoeging van alcohol of aluminium!) die zijn werking voor een belangrijk deel uit de natuur haalt. Het bevat méér dan 20 natuurlijke ingrediënten, die alle een specifieke deodoriserende werking hebben. De gemiddelde gebruiker hoeft slechts éénmaal in de 5-7 dagen het product aan te brengen om verlost te zijn van de nare transpiratiegeur. Tussentijds opnieuw aanbrengen, bijvoorbeeld na het douchen, zwemmen of sporten is niet nodig. Medex Causaal Deodorant biedt u een volledige geurbescherming gedurende een langere tijdsduur, zelfs na inspannende activiteit, sauna en bij warm en/of vochtig weer. Deze deodorantcreme laat bovendien geen geurtjes of nare verkleuringen in je kleding achter en is zeer zuinig in gebruik.


Medex Causaal Deodorant’s werking wordt daarbij in tegenstelling tot de “gewone” deodorants niet in uren, maar in dagen gemeten. Medex Causaal Deodorant werkt dóór, nadat u het al dagen geleden weggewassen heeft. Dit komt omdat de microben, die de onaangename geur veroorzaken, door de werkstoffen van Medex Causaal Deodorant aangepakt worden. Het is aanbevolen om Medex Causaal Deodorant steeds 1 tot 2 maal per week aan te brengen, want na 5 tot 7 dagen zullen de microben zich bij de meeste mensen langzaamaan herstellen.


Gebruik: éénmaal in de 5-7 dagen een heel klein beetje (ter grootte van rijstkorrel) aanbrengen. Medex Causaal Deodorant is zo zuinig, dat één potje (20ml) voldoende is voor 6 maanden.


Inhoud potje: 20 ml


Causaal Deodorant bevat meer dan 20 natuurlijke actieve bestanddelen waaronder calendula, arnica en verschillende essentiële olien. Geen alcohol of aluminium!

https://www.yourbeautyshop.nl/nl/divers-causaal-deodorant.html