MarktPlaza

MECHELSE HERDER MOEDER+VADER+5PUPS WORKLINE

51x bekeken
2 maanden geleden geplaatst
Geen afbeelding beschikbaar

Kenmerken

Conditie
Nieuw
Levering
Ophalen

Omschrijving

Aub geen vage vragen of onserieuze mensen. 

GOED LEZEN. 
Wegens verhuizen naar buitenland geheel of apart tekoop: Vader + Moeder + 5 pups: € 5000 
Of Vader: €1500 
Moeder: €1000 
Pups :€1000 

Mechelse herder pups met Stamboom: 
vader ÇAVUŞ Bloedlijnen.nl: 
Moeder HIRCIN Geboren : 18- 05- 24 3 reuen en 2 teven beschikbaar Pups mogen het nest verlaten expres iets langer vast gehouden zodat ze alles mee krijgen van vader en moeder. 

Met meer dan 15 jaar ervaring in de hondensport op een hobbymatige basis, fokken wij af en toe een nest. De ouders in dit nest zijn op nauwkeurige wijze samengesteld en beloven daarom ook top nakomelingen. Het betreft het eerste nest van de moeder, waarna ze verder gaat in de wereld van werkhonden. 

Vader ÇAVUŞ is een imposante en super sociale reu met een stabiel karakter. Verder heeft hij een top bijt en apporteer drift. In 2024 zal ÇAVUŞ naar de keuring gaan voor het certificaat Politiehond 1. 

Moeder HIRCIN is een temperamentvolle teef met hoge werkdriften. Ze reageert alleen commando’s en zeer betrouwbaar 

Zowel ÇAVUŞ als HIRCIN zijn medisch goedgekeurd en hebben een officieel certificaat van de Raad van Beheer. Wij verwachten werklustige pups die goed geschikt zullen zijn voor verscheidene werkvelden zoals KNPV, IGP en Detectie. Verder verwachten we dat de pups ook geschikt zullen zijn als gezinshond. 

De stamboom van de pups en de ouders zijn te raadplegen op bloedlijnen.nl en FCI hieronder staat de link naar de website. Moeder https:www.bloedlijnen.nl Zoek : BRN 49058 
Vader FCI stamboom nummer NHSB 3310277 

Voor meer informatie kunt u mij bereiken op 0619646132