MarktPlaza

Mazda RX-7 - FC Cabriolet Uniek

1191x bekeken
5 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Kolenaar Autobedrijven, de Mazdadealer voor Twente en omstreken Bezoek onze website www.kolenaar.nl voor meer informatie.
Onze voorraad wordt door ons zo zorgvuldig mogelijk geadverteerd. Controleer bij aankoop altijd de zaken die voor u van belang zijn of zaken die uw beslissing kunnen beïnvloeden.
Youngtimer Deze prachtige Mazda Rx7 FC Cabriolet is van 1988 en is geïmporteerd in 1992 vanuit USA. Hij is voorzien van de 1.3i rotatiemotor met 150 pk. Wij hebben hem in 2011 gekocht omdatie zo'n lage kilometerstand had, er zo mooi uit zag en liep. Wegens ruimtegebrek hebben we hem aangepakt en gaan we hem nu verkopen. Als eerste hebben we de compressie gemeten, deze was in koude en warme toestand uitstekend. We hebben de auto volledig gecontroleerd en de remmen weer helemaal in orde gemaakt met nieuwe remvloeistof. Olie, filters, accu, banden zijn vervangen: de auto loopt en rijdt subliem Het exterieur is gepolijst en ziet er voor zijn 30 jaar heel erg goed uit. De carrosserie is roestvrij en keihard. Het interieur is mooi en netjes, echt helemaal jaren 80, de velours bekleding oogt als nieuw. Verder is deze FC uitgevoerd met een BBS sportstuur en een Sony radioCDspeler, JVC versterker en met afstandbediening... Van oorsprong was de cabrioletkap elektrisch bedienbaar, dat functioneert niet meer, dat hebben we niet kunnen herstellen, de handbediening is in orde en makkelijk, er staat niets in de weg met het dak eraf te rijden. Het betreft een 30 jaar oude auto, de garantie is beperkt tot 3 maanden op motor en versnellingsbak. Zoek je een mooie echte Rx7 dan is dit je kans