MarktPlaza

Mazda MX-5 - NA - 25.711 km - 1e Eigenaar / incl hardtop / Leder - NIEUWSTAAT

230x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Transmissie: 5 versnellingen, Handgeschakeld
Modelreeks: aug 1990 - jan 1994
Aandrijving: Achterwielaandrijving
Afmetingen (LxBxH): 395 x 168 x 123 cm
Wielbasis: 227 cm
Inhoud laadruimte: 160/160 l
Acceleratie (0-100): 9,0 s
Topsnelheid: 195 km/u
Interieurkleur: Beige
Onderhoudsboekjes: Aanwezig
Aantal eigenaren: 1
Aantal sleutels: 2
Motorrijtuigenbelasting: € 74 - 82 per kwartaal
## Aanvullende opties en accessoires
- 12Volt aansluiting
- Afdekhoes
- Armsteun voor
- Audio-installatie
- Eerste eigenaar
- Hardtop
- Reservewiel
Schitterende, nieuw in Belgie geleverde Mazda MX-5 NA aantoonbaar rechtstreeks van de eerste Belgische eigenaar. Deze youngtimer verkeert in geheel originele, niet verprutste staat en is met slechts 25.711 kilometer ervaring uniek. Deze ongeloofwaardig lage kilometerstand wordt mede aangetoond door de aanwezige Car-Pass. Chassis en carrosserie zijn knetter- / knoeper hard. Geen sporen van roest aan dorpels, wielkuipranden etc. Een nauwelijks gebruikte en daardoor nog super strak sturende Mazda MX-5. En voor de echte autoliefhebber; hij/zij is natuurlijk achterwiel aangedreven wat garant staat voor een fantastisch fijn rijgedrag.
Deze MX-5 is voorzien van de originele, onbeschadigde softtop en originele hardtop. Daarnaast is ook de originele softtop-cover is bij de auto aanwezig. Met zijn fraaie Brilliant black lak en in nieuwstaat verkerende, geheel ongeschonden beige lederen/tan interieur is het naast een sportieve verschijning ook nog eens chique auto om te zien. De MX-5 staat nog op de originele banden en originele boekjes en kentekenpapieren worden met de auto meegeleverd! Op dit moment heeft de auto nog (de originele) Belgische papieren maar levering op Nederlands kenteken is natuurlijk mogelijk.
Kortom, een bijzonder gaaf exemplaar voor de echte liefhebber die authenticiteit op waarde weet te schatten én te waarderen en die weet dat een auto in deze conditie met pas één eerdere eigenaar bijzonder schaars is.
- Originele softtop,
- Deuk- en krasvrij,
- Originele banden,
- Geen roest,
- Originele boekjes,
- Lederen interieur in nieuwstaat,
- TOP staat,
- ……… uniek object voor de liefhebber
Kroom Auto's heeft altijd minimaal 30 jonge dealer occassions op voorraad met aantoonbare historie. Wij leveren onze occassions geheel nagezien tegen uiterst scherpe internet meeneemprijzen. Ook kunnen we ons voorstellen dat u daarnaast behoefte hebt aan een extra stukje zekerheid van (Europese) garantie. Hiertoe bieden wij u de keuze uit een tweetal garantiepakketten. Informatie hierover vindt u op onze website. Alle kilometerstanden worden door ons voor 100% gegarandeerd met de garantie van niet juist = geld terug. Financiering en Inruil is altijd mogelijk! Kijk voor aantrekkelijke maandbedragen op onze site.