MarktPlaza

Mazda CX-5 - 2.0 TS+ Lease Pack 2WD | Rijklaar met 6 maanden Garantie | Navigatie | Leder | Parkeers

506x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Transmissie: 6 versnellingen, Handgeschakeld
Modelreeks: feb 2012 - jul 2013
Aandrijving: Voorwielaandrijving
Koppel: 210 Nm
GVW: 1.930 kg
Afmetingen (LxBxH): 456 x 184 x 171 cm
Wielbasis: 270 cm
Tankinhoud: 56 liter
Acceleratie (0-100): 9,0 s
Topsnelheid: 200 km/u
Interieurkleur: Antraciet
Gemiddeld brandstofverbruik: 6,0 l/100km (1 op 16,7)
Brandstofverbruik in de stad: 7,5 l/100km (1 op 13,3)
Brandstofverbruik op de snelweg: 5,1 l/100km (1 op 19,6)
CO2 uitstoot: 139 g/km
Emissieklasse: Euro5
Onderhoudsboekjes: Aanwezig (dealer onderhouden)
Aantal sleutels: 2 (2 handzenders)
Motorrijtuigenbelasting: € 161 - 180 per kwartaal
## Aanvullende opties en accessoires
- Airbag(s) hoofd achter
- Airbag(s) hoofd voor
- Airbag(s) side voor
- Airbag passagier
- Alarm klasse 1(startblokkering)
- Armsteun achter
- Autonomous Emergency Braking
- Autotelefoonvoorbereiding met bluetooth
- Bagagedek
- Bandenspanningscontrolesysteem
- bi-xenon koplampen
- Buitenspiegels elektrisch inklapbaar
- Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening
- Dimlichten automatisch
- Dodehoek detector
- Elektrische ramen achter
- Elektrische ramen voor
- Extra getint glas
- grootlichtassistent
- Hill hold functie
- Koplampen adaptief
- koplampreiniging
- Lederen stuurwiel
- Lederen versnellingspook
- Lendesteunen (verstelbaar)
- Lichtmetalen velgen 17"
- Metaalkleur
- mistlampen voor
- Multimedia-voorbereiding
- Navigatiesysteem full map
- Parkeersensor voor en achter
- Radio-cd/mp3 speler
- Rijstrooksensor
- Stuurwiel multifunctioneel
- Voorstoelen verwarmd
Toonaangevende techniek en een hoge mate van degelijkheid, dat zijn enkele van de eigenschappen van Japanse auto’s. Dat ziet u terug in deze Mazda CX-5 van het bouwjaar 2013, die op de teller 128400 kilometer heeft staan. Deze dealeronderhouden auto is van de eerste eigenaar. De krachtige motor geeft deze Mazda uitstekende prestaties. Dankzij de stoelverwarming heeft u in deze auto nooit meer last van een koude rug of koude benen. In het donker zorgt de xenonverlichting voor een goed zicht op de weg. Ook lederen versnellingspook, lederen stuur, automatisch dimmende binnenspiegel, boordcomputer, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening en bagage afdekhoes horen tot de voorzieningen op deze auto.
U kunt het audiosysteem en het full map navigatiesysteem bedienen met de knoppen op het stuur. In een auto als deze kunt u niet zonder electronic climate control, zodat de temperatuur altijd goed is. Het luxeniveau in deze Mazda is niet alleen gericht op comfort, maar ook op uw veiligheid. Tal van sensoren helpen u om de omgeving in de gaten te houden. De automatisch inschakelbare verlichting zorgt dat automatisch de verlichting wordt ingeschakeld als het donker wordt, wat bijvoorbeeld in tunnels erg handig is. De regensensor zet de ruitenwissers aan zonder dat u eraan hoeft te denken. En dan zijn er ook nog parkeersensoren voor en achter die u helpen om veilig en schadevrij in te parkeren. Met deze auto bent u ontspannen onderweg dankzij de cruise control. U bent in deze Mazda ook voorzien van lederen versnellingspook, lederen stuur, automatisch dimmende binnenspiegel, boordcomputer, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening en bagage afdekhoes.
Zoals u mag verwachten van deze Mazda CX-5 is hij uitgerust met een reeks aan actieve veiligheidssystemen. Hill hold control houdt de handrem vast op een helling. Wegrijden was nog nooit zo gemakkelijk. Wanneer u onbedoeld buiten uw rijstrook terechtkomt, geeft lane assist een waarschuwingssignaal. Zodra een van de banden spanning verliest, geeft het bandenspanningscontrolesysteem een waarschuwingssignaal. Bovenop deze veiligheidsfeatures heeft deze Mazda bovendien autonoom remsysteem, dodehoekdetectie en gordijnairbags achter.
Vanzelfsprekend leveren wij deze auto met BOVAG Garantie. Wilt u deze auto zelf ervaren? Neem dan contact op met een van onze medewerkers.
Wilt u meer weten over deze occasion? Neem direct contact met onze verkoopadviseur Jordi Gielen via 0492-745614 of jordi@oostendorp-auto.nl of kom langs voor een kop koffie in onze showroom aan de Varenschut 13 in Helmond. Bij Oostendorp Auto gaan we voor uw zorgeloze rijplezier. Kies voor een occasion van onze Oostendorp PLUS selectie met standaard 24 maanden / 40.000 kilometer garantie op basis van de BOVAG garantie voorwaarden. U herkent deze auto's aan het label rechtsboven op de eerste foto. Kijk op onze website voor onze gehele aanbod en uitgebreide fotoreportages. Bij onze Toyota, Mazda en Hyundai dealervestigingen in de regio Oost-Brabant, Noord-Limburg en Zuid-Gelderland slaagt u vast en zeker voor een nieuwe of gebruikte auto. We gaan ervoor! Vernoemde voertuigspecificaties zijn onder voorbehoud. Vraag onze verkoopadviseurs naar de voorwaarden.