MarktPlaza

Mazda CX-5 - 2.0 Skylease+ 2WD Geen import/ Navi/ Xenon/ ECC/ PDC/ Trekhaak

514x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Transmissie: 6 versnellingen, Handgeschakeld
Modelreeks: mei 2013 - feb 2015
Aandrijving: Voorwielaandrijving
Koppel: 210 Nm
GVW: 1.930 kg
Afmetingen (LxBxH): 456 x 184 x 171 cm
Wielbasis: 270 cm
Acceleratie (0-100): 9,0 s
Topsnelheid: 200 km/u
Gemiddeld brandstofverbruik: 6,0 l/100km (1 op 16,7)
Brandstofverbruik in de stad: 7,5 l/100km (1 op 13,3)
Brandstofverbruik op de snelweg: 5,1 l/100km (1 op 19,6)
CO2 uitstoot: 139 g/km
Emissieklasse: Euro5
Onderhoudsboekjes: Aanwezig
Aantal sleutels: 2
Autotrust garantie: Ja
Motorrijtuigenbelasting: € 159 - 179 per kwartaal
## Aanvullende opties en accessoires
- Airbag(s) hoofd achter
- Airbag(s) hoofd voor
- Airbag(s) side voor
- Airbag passagier
- Alarm klasse 1(startblokkering)
- Autonomous Emergency Braking
- Autotelefoonvoorbereiding met bluetooth
- Bagagedek
- Bandenspanningscontrolesysteem
- Bestuurdersstoel in hoogte verstelbaar
- bi-xenon koplampen
- Buitenspiegels elektrisch inklapbaar
- Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening
- Dimlichten automatisch
- Dodehoek detector
- Elektrische ramen achter
- Elektrische ramen voor
- Extra getint glas
- grootlichtassistent
- Hill hold functie
- Koplampen adaptief
- koplampreiniging
- Lederen stuurwiel
- Lederen versnellingspook
- Lendesteunen (verstelbaar)
- Lichtmetalen velgen 17"
- Metaalkleur
- mistlampen voor
- Multimedia-voorbereiding
- Navigatiesysteem full map
- Parkeersensor voor en achter
- Radio-cd/mp3 speler
- Rijstrooksensor
- Start/stop systeem
- Stuurwiel multifunctioneel
- Voorstoelen verwarmd
Nette Mazda CX-5 Skylease+. Het betreft hier een origneel Nederlandse auto welke keurig onderhouden is. Laatste beurt is in juni dit jaar uitgevoerd. Boekjes en twee maal sleutel zijn aanwezig. De Mazda staat op sportieve 17" lichtmetaal en is onder andere voorzien van een full map navigatie/multimedia systeem, Bi-Xenon verlichting, bluetooth telefoon voorbereiding, vol automatische airco, leder multifunctioneel stuurwiel, cruise control, parkeer sensoren voor en achter, elektrische ramen en buitenspiegels, regen/licht sensor, automatisch dimmende binnenspiegel, een trekhaak en meer.
De Japanse automerken hebben in de loop van de jaren verschillende keren nieuwe maatstaven gezet als het gaat om kwaliteit en functionaliteit. Dat merk je ook aan deze Mazda CX-5 uit 2014, met zijn kilometerstand van 119926. Een krachtige motor geeft deze auto zijn sportieve prestaties. Tijdens de koude maanden is stoelverwarming een voorziening die u niet wilt missen. De gasontladingslampen van de xenonverlichting zorgen voor een krachtige en heldere lichtbundel. Ook is de auto voorzien van: 17 inch lichtmetalen velgen, extra getint glas, verstelbare lendesteunen, metallic lak, elektrisch bedienbare ramen voor en elektrisch inklapbare buitenspiegels.
U bedient het full map navigatiesysteem en het audiosysteem via knoppen op het stuur. Zo kunt u steeds uw aandacht gericht houden op de weg. Het comfort wordt verhoogd door de aanwezige electronic climate control. Het hoort bij een intelligente auto als deze dat hij zelf in staat is om zijn omgeving in de gaten te houden. Dat doet deze Mazda niet alleen met een automatisch inschakelbare verlichting en een regensensor, maar hij beschikt ook over parkeersensoren voor en achter, die u helpen om gemakkelijk in te parkeren. Cruise control houdt automatisch de ingestelde snelheid vast. Zo kunt u zich volledig op het verkeer concentreren. De uitrusting van deze auto is met lederen versnellingspook, lederen stuur, automatisch dimmende binnenspiegel, boordcomputer, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening en bagage afdekhoes behoorlijk compleet.
Pragmatisch en veilig als deze auto is, beschikt hij over diverse veiligheidssystemen. Soepel wegrijden op een helling is eenvoudig met de hulp van hill hold control. Lane assist waarschuwt als u onbedoeld van rijbaan wisselt. Het bandenspanningscontrolesysteem helpt om brandstof te besparen en om de kans op een klapband te verminderen. De auto is ook uitgerust met autonoom remsysteem, dodehoekdetectie en gordijnairbags achter.
Er is ook een tellerrapport van Nationale Autopas, dat geeft u zekerheid over de kilometerstand van deze auto. U bent van harte welkom om deze auto te komen bekijken, neemt u snel contact met ons op?
Wij zijn een officiele BOVAG-dealer en leveren al onze auto's met NAP(Nationale Auto Pas). Garantie mogelijk van 6 tot 24 maanden, ook geldig bij de officiele merkdealer in uw omgeving. Prijs is exclusief afleverpakket. Voor zowel zakelijke als particulieren klanten bieden wij diverse financiering en verzekeringsmogelijkheden. Zie onze website voor een zeer uitgebreide foto en filmreportage of kijk voor meer informatie op: www.fortisautomotive.nl Let op Staat uw huidige auto er niet tussen , kijk dan ook eens op onze andere website www.fortisautomotive.nl/aanbodimport/ Hier vind u ruim 100.000 geselecteerde dealeroccasions uit Duitsland met Nederlandse rijklaarprijzen . .