MarktPlaza

Mazda CX-5 - 2.0 Skyactive 165pk * NAVIGATIE/ STOELVERW/ TREKHAAK/ LMV/ PRIVACY GLAS

492x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Modelreeks: mei 2013 - feb 2015
Aandrijving: Voorwielaandrijving
Koppel: 210 Nm
Wielbasis: 270 cm
Acceleratie (0-100): 9,2 s
Topsnelheid: 200 km/u
Bekleding: Stof
Gemiddeld brandstofverbruik: 6,0 l/100km (1 op 16,7)
Brandstofverbruik in de stad: 7,5 l/100km (1 op 13,3)
Brandstofverbruik op de snelweg: 5,1 l/100km (1 op 19,6)
Onderhoudsboekjes: Aanwezig
Motorrijtuigenbelasting: € 159 - 179 per kwartaal
## Aanvullende opties en accessoires
- Airbag(s) hoofd achter
- Airbag(s) hoofd voor
- Airbag(s) side voor
- Airbag passagier
- Alarm klasse 1(startblokkering)
- Autotelefoonvoorbereiding met bluetooth
- Bagagedek
- Bandenspanningscontrolesysteem
- Bestuurdersstoel in hoogte verstelbaar
- Bluetooth carkit
- Buitenspiegels elektrisch inklapbaar
- Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening
- Dimlichten automatisch
- Elektrische ramen voor en achter
- Extra getint glas
- Hill hold functie
- Lendesteunen (verstelbaar)
- Lichtmetalen velgen 17"
- Metaalkleur
- Multimedia-voorbereiding
- Navigatiesysteem full map
- Parkeersensor achter
- Radio-cd/mp3 speler
- Speciale kleur
- Start/stop systeem
- Stuurwiel multifunctioneel
- Trekhaak afneembaar
Schitterende, perfect onderhouden CX-5 met sterke 165pk benzinemotor, zeer compleet met o.a. navigatiesysteem, parkeersensoren voor en achter met beeldsturing, afneembare trekhaak, wit parelmoer, privacy glas, cruise control en multifunctioneel stuurwiel !!
* Prijs is geheel rijklaar !!
Er is volop leefruimte in deze Mazda CX-5, een perfecte kruising tussen veelzijdigheid en comfort. Deze auto uit 2013 heeft 115825 kilometer gelopen. De krachtige motor geeft deze Mazda uitstekende prestaties. Verder is de Mazda uitgerust met: 17 inch lichtmetalen velgen, extra getint glas, verstelbare lendesteunen, metallic lak, elektrisch bediende ramen en elektrisch inklapbare buitenspiegels.
Met de knoppen op het stuur regelt u het audiosysteem en het full map navigatiesysteem, terwijl u uw blik op de weg gericht houdt. Ook is de auto voorzien van electronic climate control. Het drukke verkeer eist onderweg al uw aandacht op. Daarom is het goed dat deze Mazda is voorzien van diverse systemen die u assisteren tijdens de rit. Een automatisch inschakelbare verlichting neemt het waar als het donker wordt of gaat schemeren, en schakelt dan automatisch de verlichting in. Op dezelfde manier "ziet" de regensensor de eerste spatjes regen en schakelt dan de ruitenwissers in, en als het harder gaat regenen zet hij de ruitenwissers ook in een snellere stand. En de parkeersensoren achter helpen u om strak en veilig in te parkeren. Er is ook cruise control aan boord, om met een constant tempo ontspannen en zuinig te rijden. Deze auto is voorzien van automatisch dimmende binnenspiegel, boordcomputer, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening en bagage afdekhoes.
Als u regelmatig met een aanhanger of een fietsendrager op pad bent, is de afneembare trekhaak een praktische extra. Zoals u mag verwachten van deze Mazda CX-5 is hij uitgerust met een reeks aan actieve veiligheidssystemen. Soepel wegrijden op een helling is eenvoudig met de hulp van hill hold control. Het bandenspanningscontrolesysteem waarschuwt bij drukverlies in een van de banden.
Indien u interesse heeft in deze auto, zetten we hem graag klaar voor een proefrit. We horen graag van u, mailt of belt u ons meteen?
Let op!! Al onze prijzen zijn rijklaar, wij hanteren geen standaard aflever kosten. Prijzen zijn exclusief garantie, dit kan geregeld worden d.m.v Cargarantie. Informatie staat op onze website www.auto-stegeman.nl of vraag naar de mogelijkheden/voorwaarden.
Bekijk nu de nieuwste occasions in onze digitale showroom. Auto Stegeman heeft occasions voor u klaar staan in de showroom aan de Edisonstraat 7 in Oldenzaal. Bel voor meer informatie of een proefrit.
Auto Stegeman is het familie / autobedrijf uit Oldenzaal met meer dan 40 jaar ervaring.