MarktPlaza

Mazda CX-5 - 2.0 GT-M 4WD AUTOMAAT (LEDER XENON NAVI CAMERA PDC)

567x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Aandrijving: Vierwielaandrijving
Interieurkleur: Zwart
## Aanvullende opties en accessoires
- Accident Avoidance System
- Achteruitrijcamera
- Airbag(s) hoofd achter
- Airbag(s) hoofd voor
- Airbag(s) side voor
- Airbag passagier
- Armsteun achter
- Audio installatie premium
- Autotelefoonvoorbereiding met Bluetooth
- Bagagedek
- Bandenspanningscontrolesysteem
- Bi-xenon koplampen (+koplampreiniging)
- Buitenspiegels elektrisch inklapbaar
- Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening
- Dimlichten automatisch
- Dodehoek detector
- Elektrische ramen achter
- Elektrische ramen voor
- Elektrisch verstelbare bestuurdersstoel
- Extra getint glas
- Grootlicht-assistent
- Halogeen mistlampen
- Hill hold-functie
- Keyless entry
- Koplampen adaptief
- Lederen interieur
- Lederen stuurwiel
- Lederen versnellingspook
- Lendesteunen (verstelbaar)
- Lichtmetalen velgen 19"
- Multimedia-voorbereiding
- Navigatie-systeem full map
- Parkeersensor voor en achter
- Rijstrooksensor
- Stuurwiel multifunctioneel
- Voorstoelen verwarmd
- Wis-/was installatie voor koplampen
Laat u niets wijsmaken, deze Mazda CX-5 biedt alles wat u van een auto verlangt. De lederen bekleding geeft het interieur een rijke en luxe uitstraling. Hoe koud het buiten ook is, de stoelverwarming geeft u meteen een behaaglijk gevoel. Met de krachtige xenonverlichting heeft u optimaal zicht in het donker. Tot de uitrusting behoren ook lederen versnellingspook, lederen stuur, automatisch dimmende binnenspiegel, boordcomputer, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening en bagage afdekhoes.
Een optie die de veiligheid verhoogt, is de bediening vanaf het stuur van het premium audiosysteem en het navigatiesysteem. Tot de standaard uitrusting van deze auto hoort ook electronic climate control. Soepel inparkeren in de krapste parkeervakken. De achteruitrijcamera maakt het mogelijk. Het luxeniveau in deze Mazda is niet alleen gericht op comfort, maar ook op uw veiligheid. Tal van sensoren helpen u om de omgeving in de gaten te houden. De automatisch inschakelbare verlichting zorgt dat automatisch de verlichting wordt ingeschakeld als het donker wordt, wat bijvoorbeeld in tunnels erg handig is. En de regensensor zet de ruitenwissers aan zonder dat u eraan hoeft te denken. De cruise control vermindert het brandstofverbruik en vergroot het comfort. U bent in deze Mazda ook voorzien van lederen versnellingspook, lederen stuur, automatisch dimmende binnenspiegel, boordcomputer, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening en bagage afdekhoes.
Pragmatisch en veilig als deze auto is, beschikt hij over diverse veiligheidssystemen. Accident avoidance system is een pre crash systeem. Het systeem helpt u om een dreigende aanrijding te voorkomen. Hill hold control houdt de handrem vast op een helling. Wegrijden was nog nooit zo gemakkelijk. Wanneer u onbedoeld buiten uw rijstrook terechtkomt, geeft lane assist een waarschuwingssignaal. Verder is deze auto uitgerust met dodehoekdetectie en gordijnairbags achter.
Wilt u meer weten over deze auto? Neem dan contact met ons op voor een proefrit.
Onze openingstijden zijn:
Maandag gesloten.
Di. t/m vr.10.00 - 18:00 uur
Zaterdag 10.00 - 15.00 uur
U kunt bij ons geen auto reserveren. Indien u ons even belt zodra u van huis vertrekt, weten wij dat u onderweg bent en houden wij de betreffende auto voor u vast.
Wij rekenen geen afleveringskosten!! Auto's vanaf 10.000,- leveren wij standaard met 6 maanden volledige garantie en afleveringsbeurt, APK en 20,- brandstof (tenzij anders overeengekomen). Voor auto's onder de 10.000,- kunnen andere garantievoorwaarden gelden, informeer hiernaar bij uw verkoper.
Ofschoon deze advertentie met de grootst mogelijke zorg is samengesteld kunnen er geen rechten aan ontleend worden (een eventueel foutje is immers menselijk). Tel: 026-3792817 of 06-46581685.