MarktPlaza

Mazda 6 - 6 2.0 S-VT TS | Climate control | Elek. inklapbare spiegels | Cruise Control

621x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Modelreeks: dec 2008 - mei 2010
Aandrijving: Voorwielaandrijving
Koppel: 184 Nm
GVW: 1.905 kg
Afmetingen (LxBxH): 476 x 180 x 144 cm
Wielbasis: 273 cm
Acceleratie (0-100): 10,0 s
Topsnelheid: 214 km/u
Gemiddeld brandstofverbruik: 7,0 l/100km (1 op 14,3)
Brandstofverbruik in de stad: 9,8 l/100km (1 op 10,2)
Brandstofverbruik op de snelweg: 5,4 l/100km (1 op 18,5)
CO2 uitstoot: 166 g/km
Emissieklasse: Euro4
Motorrijtuigenbelasting: € 159 - 179 per kwartaal
Optioneel afleverpakket (zonder meerprijs): BOVAG garantie 6 maanden: Deze auto wordt standaard geleverd met 6 maanden BOVAG garantie. Vraag onze verkoopadviseurs om meer informatie.
Dit afleverpakket bevat: BOVAG garantie (6 maanden); Nieuwe APK
## Aanvullende opties en accessoires
- Airbag(s) hoofd achter
- Airbag(s) hoofd voor
- Airbag(s) side voor
- Airbag passagier
- Alarm klasse 1(startblokkering)
- Armsteun voor
- Bandenspanningscontrolesysteem
- Buitenspiegels elektrisch inklapbaar
- Cd-wisselaar
- Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening
- Dimlichten automatisch en regensensor
- Elektrische ramen voor en achter
- Elektronische remkrachtverdeling
- Hoofdsteunen actief
- Lederen stuurwiel en versnellingspook
- Lichtmetalen velgen 17"
- Metaal-/micakleur
- mistlampen voor
- Parkeersensor voor en achter
- Radio-cd/mp3 speler
- Safety-pack
- Stuur verstelbaar
Het eigentijdse ontwerp en de toonaangevende techniek maken van iedere Japanse auto een kwaliteitsproduct. Dat is ook te merken aan deze Mazda 6. De auto is van het bouwjaar 2010 en is van de eerste eigenaar. Bij de rijke uitrusting horen ook 17 inch lichtmetalen velgen, actieve hoofdsteunen, metallic lak, elektrisch bediende ramen, elektrisch inklapbare buitenspiegels en armsteun voorin.
Nooit meer te warm of te koud. De automatische airconditioning zorgt altijd voor de temperatuur die u kiest. Er is cruise control aan boord, voor veilige en zuinige kilometers. De uitrusting van deze Mazda is met lederen stuur en versnellingspook, automatisch dimmende binnenspiegel, boordcomputer en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening behoorlijk compleet.
In de Mazda 6 heeft uw veiligheid en die van uw omgeving prioriteit. Met het bandenspanningscontrolesysteem weet u altijd zeker dat de banden op de juiste spanning staan. Verder is deze auto uitgerust met dodehoekdetectie en gordijnairbags achter.
Wilt u deze auto bekijken en er eventueel mee rijden? Heeft u vragen over deze occasion? Neem dan contact op met verkoopadviseur Niek Oomen op telefoonnummer 06-46905935 (ook Whatsapp). E-mailen kan natuurlijk: niek@oostendorp-auto.nl
Wilt u meer weten over deze auto? Neem direct contact met ons op of kom langs voor een kop koffie in onze showroom aan de Sigarenmakerstraat 1 in Den Bosch. Bij Oostendorp Auto gaan we voor uw zorgeloze rijplezier. Kies voor een occasion van onze Oostendorp PLUS selectie met standaard 24 maanden / 40.000 kilometer garantie op basis van de BOVAG garantie voorwaarden. U herkent deze auto's aan het label rechtsboven op de eerste foto. Kijk op onze website voor onze gehele aanbod en uitgebreide fotoreportages. Bij onze Toyota, Mazda en Hyundai dealervestigingen in de regio Oost-Brabant, Noord-Limburg en Zuid-Gelderland slaagt u vast en zeker voor een nieuwe of gebruikte auto. We gaan ervoor! Vernoemde voertuigspecificaties zijn onder voorbehoud. Vraag onze verkoopadviseurs naar de voorwaarden.