MarktPlaza

Mazda 6 - 6 1.8i Exclusive

488x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Zeer nette Mazda 6
Mazda 6 1.8i Exclusive
- Kenteken: 40XSJV
- APK tot: 12-09-2020
- Tellerstand: 235093 KM
- Carrosserievorm: Sedan
- Aantal deuren: 4
- Brandstofsoort: Benzine
- Bouwjaar: 2007
- Transmissie: Handgeschakeld
- Kleur: rood
- Motorinhoud: 1798 cc
- Aantal cilinders: 4
- Motorcode: L813, L823, L828
- Vermogen: 88 kW
- Ledig gewicht: 1245 kg
- Max. trekgewicht: 1300 kg
- Aantal zitplaatsen: 5
- Verbruik: 7.7 l/100 km
- BTW/Marge: Marge, de BTW is niet aftrekbaar
- Motorrijtuigenbelasting: € 159 - 179 per kwartaal
Exterieur
- Buitenspiegel rechts
- Buitenspiegels elektrisch verstelbaar
- Buitenspiegels verwarmbaar
- Centrale deurvergrendeling
- Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening
- Getint glas
- Lichtmetalen velgen 16"
- Metaalkleur
- Trekhaak
Infotainment
- Audio installatie
- Audioinstallatie met CD-speler
- Radio CD speler
- Stuurwiel multifunctioneel
Interieur
- Achterbank in delen neerklapbaar
- Airco
- Bestuurdersstoel in hoogte verstelbaar
- Boordcomputer
- Cruise control
- Elektrische ramen voor
- Elektrische ramen voor en achter
- Lederen stuurwiel
- Lederen versnellingspook
- Lendesteunen (verstelbaar)
- Middenarmsteun voor
- Stoffen bekleding
- Stuur verstelbaar
- Stuurbekrachtiging
Overige
- Anti Blokkeer Systeem
- Bestuurdersairbag
- Dubbele airbag
- Elektronische remkrachtverdeling
- Hoofd airbag(s) achter
- Hoofd airbag(s) voor
- Hoofd airbag(s) voor en achter
- Passagiersairbag
- Zij airbag(s) voor
Veiligheid
- Alarm klasse 1(startblokkering)
Gewoon een in keurige staat verkerende Mazda 6 met een aantoonbare kilometerstand van 235.000 km In deze auto is niet gerookt en er zijn geen huisdieren in vervoerd. Instructieboek, serviceboek en beide sleutels zijn aanwezig. Deze Mazda 6 is uitgerust met Airco, stoffen bekleding, in delen neerklapbare achterbank met hoofdsteunen, radio/cd-speler, boordcomputer, airbags, ABS, toerenteller, cruise controle. Onze prijs inclusief nieuwe APK en afleveringsinspectiebeurt: 2995,- euro Full serviceprijs met nieuwe APK, onderhoudsbeurt, afleveringsinspectiebeurt : 3245,- euro.
e kilometerstanden van de door ons aangeboden auto`s zijn gegarandeerd, origineel en aantoonbaar: een Nationale Autopas is op aanvraag leverbaar. Aangezien ons dealernetwerk ook buiten de Nederlandse grenzen gaat, zijn een groot aantal van de door ons aangeboden auto’s afkomstig uit het buitenland. Deze voertuigen zijn door ons geselecteerd en specifiek ingekocht met aantoonbare originele kilometerstanden (onderhoudshistorie van alle voertuigen zijn aanwezig). Ondanks dit geeft het RDW middels de Nationale Autopas alleen oordeel over Nederlandse voertuigen en niet over geïmporteerde voertuigen. Wij zijn gevestigd op het industrieterrein van Burgum aan de Mr. W.M. Oppedijk van Veenweg 14/A te Burgum. Elke werkdag geopend van 8.00 tot 18.00 uur en op zaterdag van 9.00 tot 13.00 uur. Buiten deze openingstijden zijn wij op afspraak geopend. Voor meer vragen, proefrit of waardebepaling van uw inruilauto kunt u zowel per telefoon als per e-mail contact met ons opnemen op onderstaande telefoonnummers en e-mailadres. Wij staan u daarvoor graag te woord. Met vriendelijke groet, Autobedrijf Verhulst Matthijs Verhulst Mr. W.M. Oppedijk van Veenweg 14/A 9251 GA Burgum Website: www.auto-verhulst.nl E-mailadres: info@auto-verhulst.nl Telefoon: 0511 469569
De kilometerstanden van de door ons aangeboden auto`s zijn gegarandeerd, origineel en aantoonbaar: een Nationale Autopas is op aanvraag leverbaar. Aangezien ons dealernetwerk ook buiten de Nederlandse grenzen gaat, zijn een groot aantal van de door ons aangeboden auto’s afkomstig uit het buitenland. Deze voertuigen zijn door ons geselecteerd en specifiek ingekocht met aantoonbare originele kilometerstanden (onderhoudshistorie van alle voertuigen zijn aanwezig). Ondanks dit geeft het RDW middels de Nationale Autopas alleen oordeel over Nederlandse voertuigen en niet over geïmporteerde voertuigen.
Wij zijn gevestigd op het industrieterrein van Burgum aan de Mr. W.M. Oppedijk van Veenweg 14/A te Burgum. Elke werkdag geopend van 8.00 tot 18.00 uur en op zaterdag van 9.00 tot 13.00 uur. Buiten deze openingstijden zijn wij op afspraak geopend.
Voor meer vragen, proefrit of waardebepaling van uw inruilauto kunt u zowel per telefoon als per e-mail contact met ons opnemen op onderstaande telefoonnummers en e-mailadres. Wij staan u daarvoor graag te woord.
Met vriendelijke groet,
Autobedrijf Verhulst
Matthijs Verhulst
Mr. W.M. Oppedijk van Veenweg 14/A
9251 GA Burgum
Website: www.auto-verhulst.nl
E-mailadres: info@auto-verhulst.nl
Telefoon: 0511 469569