MarktPlaza

Mazda 2 - 2 1.5 Skyactiv-G GT-M

670x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Transmissie: 5 versnellingen, Handgeschakeld
Aandrijving: Voorwielaandrijving
Bandenmaat: 185/65 R15
GVW: 1.505 kg
Afmetingen (LxBxH): 406 x 170 x 150 cm
Wielbasis: 257 cm
Acceleratie (0-100): 9,4 s
Topsnelheid: 183 km/u
Bekleding: Stof
Interieurkleur: Zwart
Gemiddeld brandstofverbruik: 4,5 l/100km (1 op 22,2)
Brandstofverbruik in de stad: 5,9 l/100km (1 op 16,9)
Brandstofverbruik op de snelweg: 3,7 l/100km (1 op 27,0)
CO2 uitstoot: 105 g/km
Onderhoudsboekjes: Aanwezig (dealer onderhouden)
Aantal sleutels: 2 (2 handzenders)
Motorrijtuigenbelasting: € 73 - 81 per kwartaal
## Aanvullende opties en accessoires
- Achterbank in delen neerklapbaar
- Airbag(s) hoofd achter
- Airbag(s) hoofd voor
- Airbag(s) side voor
- Airbag passagier
- Autotelefoonvoorbereiding met Bluetooth
- Bandenspanningscontrolesysteem
- Bestuurdersstoel in hoogte verstelbaar
- Brake Assist System
- Buitenspiegels elektrisch inklapbaar
- Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening
- Dakspoiler
- Dimlichten automatisch
- Electronic Brake Distribution
- Elektrische ramen voor
- Extra getint glas
- Halogeen mistlampen
- Hill hold-functie
- LED dagrijverlichting
- Lederen stuurwiel
- LED koplampen
- Lichtmetalen velgen 16"
- Metallic lak
- Multimedia-voorbereiding
- Parkeersensor achter
- Radio-CD/MP3 speler
- Rijstrooksensor
- Spraakbediening
- Start/stop systeem
- Stuur verstelbaar
- Stuurwiel multifunctioneel
- Versnellingspook
- Voorstoelen verwarmd
Met zijn ruimte en zijn prestaties is dit de auto die bij u past. De aandrijving van deze Mazda wordt verzorgd door een viercilinder motor en een handgeschakelde vijfversnellingsbak. Stoelverwarming maakt deel uit van de rijke uitrusting van deze auto. Bij de uitrusting van deze Mazda horen onder meer 16 inch lichtmetalen velgen, dakspoiler, extra getint glas, metallic lak, elektrisch bedienbare ramen voor, elektrisch inklapbare buitenspiegels, led-dagrijverlichting en in delen neerklapbare achterbank.
De bediening van het audiosysteem en het navigatiesysteem gebeurt met knoppen op het stuur en als u wilt zelfs met uw stem. In een auto als deze kunt u niet zonder automatische airconditioning, zodat de temperatuur altijd goed is. Het luxeniveau in deze Mazda is niet alleen gericht op comfort, maar ook op uw veiligheid. Tal van sensoren helpen u om de omgeving in de gaten te houden. De automatisch inschakelbare verlichting zorgt dat automatisch de verlichting wordt ingeschakeld als het donker wordt, wat bijvoorbeeld in tunnels erg handig is. De regensensor zet de ruitenwissers aan zonder dat u eraan hoeft te denken. En dan zijn er ook nog parkeersensoren achter die u helpen om veilig en schadevrij in te parkeren. Cruise control houdt automatisch de ingestelde snelheid vast. Het is een ideaal hulpmiddel om lange ritten comfortabeler te maken. De uitrusting van deze Mazda is met lederen stuur, boordcomputer en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening behoorlijk compleet.
Zoals u mag verwachten van deze Mazda 2 is hij uitgerust met een reeks aan actieve veiligheidssystemen. Brake assist herkent een noodsituatie en voert de remdruk op om de remweg te verkorten. Soepel wegrijden op een helling is eenvoudig met de hulp van hill hold control. Wanneer u onbedoeld buiten uw rijstrook terechtkomt, geeft lane assist een waarschuwingssignaal.
Als u nieuwsgierig bent naar deze Mazda 2, neem dan snel contact met ons op. De getoonde prijs is de prijs van de auto (inclusief nieuwe APK), exclusief het Occasion garantiepakket t.w.v. 495 euro.Dit pakket omvat de volgende elementen
*Afleverbeurt inclusief eventueel aanvullende werkzaamheden.
*Volledige poetsbeurt in- en exterieur.
*6 Maanden garantie (ook op slijtagegevoelige onderdelen).
Garage Adegeest B.V. is sinds 1972 gevestigd aan het Operapad 1 in Voorschoten.Deze advertentie en de inhoud ervan is met de grootst mogelijke zorg samengesteld.Het is echter mogelijk dat in de gehanteerde advertentietekst bepaalde opties en/of accessoires zijn vermeld welke niet op deze specifieke auto aanwezig zijn.Er kunnen derhalve geen rechten worden ontleend en garage Adegeest kan nooit aansprakelijk worden gesteld voor de inhoud en volledigheid van de verstrekte informatie.Voor vragen en/of meer informatie over de exacte uitvoering en beschikbaarheid van de auto bel 071-5616464.