MarktPlaza

Maxima Sloepen & Tenders Dealer

156x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Nieuw
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Maxima tenders en sloepen is het nieuwste merk sloepen in Nederland. Stijlvol, chique, en doordacht. Dit innovatieve merk heeft een mooie line-up van sloepen Maxima sloepen is een jong en dynamiek merk dat zich richt op vernieuwende trends in sloepenland. Dit zie je aan de innovaties op het gebied van prestaties, duurzaamheid en comfort. Van Dijk Watersport is officieel dealer van Maxima Sloepen & Tenders voor Groningen en Drenthe. Onze maxima sloepen worden uitgerust met betrouwbare en duurzame Honda buitenboordmotoren. Ons assortiment Maxima's is ook tijdens het vaarseizoen snel leverbaar. Populaire Maxima modellen in onze showroom: Maxima 600 TenderMaxima 630 TenderMaxima 620 RetroMaxima 730 TenderMaxima 600 Tender Diesel Over Van Dijk Watersport:
Deskundig advies en persoonlijk contactAssortiment boten met de grootste zorg samengesteldProefvaren is altijd mogelijk en geheel vrijblijvend
Je huidige boot inruilen tegen een scherp voorstel
Van Dijk Watersport Het Aanleg 189951 SJWinsum0595 - 44 44 23Onze klanten beoordelen ons met een 9.1 (110+ reviews) via klantenvertellen.nl Bekijk de Maxima modellen online:
Extra gegevens:
Merk: Maxima
Bouwjaar: 2019
Ligplaats: Winsum
Lengte: 6 meter
Conditie: Nieuw
Opties:
Rompmateriaal: Polyester
Rompvorm: V-bodem
Bouwjaar motor: 2019
Brandstof: Benzine
Boegschroef: aanwezig
Besturing: Stuurwiel
Geluidsinstallatie: aanwezig
Koelkast: aanwezig
Navigatieverlichting: aanwezig