MarktPlaza

Max de Lange-Praamsma - Zomaar uit het Zuiden

100x bekeken
6 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Gebruikt
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Max de Lange-Praamsma - Zomaar uit het Zuiden
VCL reeks
Uitgeversmaatschappij J.H. Kok
217 pag., isbn 90 242 9244 1
harde kaft met stofomslag
naam voorin boek vermeld, paar kleine scheurtjes in de stofomslag (waar mogelijk aan de binnenzijde geplakt)
Prijs: teab (bieden excl de eventuele porto aub)
"Hoe meer het eind van zijn vakantiereis naar Rusland nadert, hoe groter de zorgen Geert Bender weer voor ogen komen te staan. Hoe moet het met de verzorging van z'n twee dochtertjes, de tweeling Tineke en Catolijntje? Na het overlijden van zijn vrouw Gerdie is het een komen en gaan van huishoudsters geweest. Of ze konden niet me de kinderen overweg, of ze kwamen maar met een doel, soms heimelijk, soms openlijk: trouwen met Geert. En dat is nu juist wat hij niet wil. Z'n huwelijk met Gerdie was goed, hij heeft een fijne herinnering aan haar en verlangt beslist niet naar een
nieuw huwelijjk. En dan zijn er toch twee vrouwen in Geerts leven die invloed op hem hebben.... Het aanbod:"Ik kom voor jullie zorgen" komt zo onverwachts en van een kant waarvan Geert het totaal niet verwacht, maar hij is er blij mee; het verwarmt als een zonnestraal z'n hart en leven."
(en in mijn winkel vindt u nog veel meer boeken in 37 groepen/genres onderverdeeld, zoals onder andere de groep ‘streek- en familieromans'. In mijn winkel kunt u de groep van u keuze aanklikken)