MarktPlaza

Mathijs Vrieze - Gezond En (Prijs)bewust Koken (Hardcover/Gebonden)

97x bekeken
6 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Zo goed als nieuw
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Gezond en prijsbewust koken

Mathijs Vrieze is dè gezonde en hippe Nederlandse TV kok van dit moment! Dat koken met verse producten niet duur hoeft te zijn bewijst Mathijs in zijn nieuwe boek Gezond en prijsbewust koken! Het bevat meer dan 50 budgetvriendelijke recepten en besparingstips voor in de keuken. Daarnaast biedt dit boek weekmenu¿s om af te slanken, kooktips en voedingsinformatie die de basis zijn voor een gezonde lifestyle.

Kernpunten binnen de visie van Mathijs zijn gezond en lekker eten met het gebruik van gezonde en verse ingrediënten. Mathijs wil ervoor waken dat Nederland zich steeds weer blijft storten in de veelheid in aanbiedingen van nieuwe dieetboeken en crashdieet-hypes. Mathijs creëert op een aansprekende manier bewustwording wat goede voeding voor onze gezondheid kan betekenen. Dit resulteert uiteindelijk in een betere balans van lichaam en geest en niet te vergeten op de weegschaal. Hij is hiervan zelf het beste bewijs en viel jaren geleden door zijn eigen methode ruim 30 kilo blijvend af. Bovendien is lekker eten, afvallen én op gewicht blijven met zijn verrukkelijke recepten makkelijk vol te houden.

Naast het schrijven van boeken is Mathijs dagelijks enthousiast met koken bezig. Hij geeft kookworkshops, schrijft columns in de media en presenteert kookprogramma¿s op tv. Met zijn enthousiasme en passie voor het gezonde leven neemt Mathijs u graag mee op ontdekkingsreis door de keuken van gezond en prijsbewust koken.

De eerste hoofdstukken geven adviezen op welke wijze men gezond kan afvallen en op welke wijze bespaard kan worden op de boodschappen zonder dat bespaard wordt op gezond eten. Er is tevens een voorbeeld-weekmenu aanwezig waarmee het afvallen ingezet kan worden aan de hand van de calorie-behoefte. Dan volgen de vele recepten van hoofdgerechten, salades, lunchmenu’s etc. De recepten zijn duidelijk beschreven, de ingrediënten gemakkelijk verkrijgbaar en dragen bij tot gezonde evenwichtige maaltijden. Tussendoor komen tips aan de orde over bewegen, gezond lunchen, maar ook over het gebruik van de diverse kruiden en de mogelijkheden met de diverse fruitsoorten. Een vernieuwde uitgave van het boek uit 2010*; toegevoegd is een aantal bonusrecepten. De schrijver is bekend als de televisiekok van dit moment en schrijft vele recepten voor diverse bladen en websites. Voor iedereen die zich een gezonde lifestyle wil aanmeten door gezonder te gaan eten en/of af te gaan vallen is dit boek bruikbaar, de recepten zijn gemakkelijk uitvoerbaar en veelal verrassend van samenstelling