MarktPlaza

MASH - The Movie (2 DVD) Special Edition

101x bekeken
5 maanden geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Zo goed als nieuw
Levering
Ophalen of verzenden

Omschrijving

MASH - The Movie (2 DVD) Special Edition

BCZ

Acteurs:  Tom Skerritt Rene Auberjonois Gary Burghoff Roger Bowen  Elliott Gould Donald Sutherland David Arkin Robert Duvall Jo Ann Pflug

  • Speelduur: 116:00 minuten

Om de verschrikkingen van elke dag in een mobiel veldhospitaal (Mobile Army Surgical Hospital) tijdens de oorlog in Korea het hoofd te kunnen bieden, ontwikkelen een aantal legerartsen krankzinnige in plaats van krankzinnige levensstijl. Ondanks hun hoge opleiding en enorme toewijding, is dit eerbiedloze stel dwazen evenzeer bedreven in het verstoren van de bureaucratie van het leger als het redden van levens.

Een van de beste komedies ooit gemaakt! Alles draait om de drie legerchirurgen 'Hawkeye' Pierce (Donald Sutherland), 'Duke' Forrest (Tom Skerritt) en 'Trapper' John McIntyre (Elliott Gould). Met hun idiote gedrag proberen ze aan het afschuwelijke dagelijkse leven tijdens de Koreaanse oorlog te ontsnappen. Ze worden bijgestaan door de ietwat vreemde korporaal 'Radar' O'Reilly (Gary Burghoff), slavendrijver majoor 'Hot Lips' Hoolihan (Sally Kellerman) en de schijnheilige majoor Burns (Robert Duvall).

Bespaar portokosten bekijk ook mijn andere advertenties