Mary Loos - Giganten van het witte boek

Bewaar
  • Aantal keer bekeken 34x bekeken
  • Datum geplaatst 3 jaar geleden geplaatst

Kenmerken


Levering
Niet van toepassing
Staat van het product
Gebruikt
Type advertentie
Aangeboden
Type prijs
Bieden

Omschrijving

Mary Loos - Giganten van het witte boek
Een deel uit de NBC-selectie
Nederlandse Boekenclub
444 pag.
harde kaft
ex-biblioteek-exemplaar
zijkant boek lichtjes smoezelig, af en toe vlekje in het boek, in eerste pagina héél klein scheurtje
Het boek is eerder eens verschenen onder de titel: 'Stand-in voor de duivel'
Teab (aub bieden excl. de eventuele porto)
(en in mijn winkel vindt u nog veel meer boeken in 37 groepen/genres onderverdeeld, zoals onder andere de groep 'romans'. In mijn winkel kunt u de groep van u keuze aanklikken)
"Een onthullende blik achter de schermen van de glamourwereld. Macht, geld, en roem vormen de voornaamste ingrediënten van een meedogenloze strijd om de top. Een strijd die wordt geleverd door trotse en hartstochtelijke mensen, die het publiek met dromen van celluloid betoveren, maar - wanneer de camera´s eenmaal zijn stopgezet - hun privé-nachtmerries beleven. Mannen zoals Simon Moses en Fergus Austin, die van een derderangs bioscoop een miljoenenstudio maken, alleen om te ervaren dat geld geen geluk brengt…. Als Jeffrey Barstow, die bekend stond als een eminent acteur, tenminste - als hij nuchter was. Vrouwen zoals Claudia Barstow, Jeffrey´s zuster, bestempeld als het zwarte schaap van een vooraanstaande en invloedrijke theaterfamilie. Telkens weer verkoopt ze haar lichaam om die plaats aan de top te bereiken, die ze nooit zal kunnen behouden….
Hier blijkt weer eens ten volle dat zij, die leven achter de schitterende facades van een mondaine wereld, ondanks alles toch ook maar gewone mensen zijn. Mary Loos, zelf geen onbekende in de filmwereld, heeft in de traditie van bestseller-auteurs als Harold Robbins en Irving Wallace een weergaloze roman geschreven die u binnenvoert in een wereld die nooit meer zo zal zijn als zij eens was: Hollywood.."


Reageer op deze advertentie

Je moet ingelogd zijn om te reageren op een advertentie.