MarktPlaza

Mary Howard - Geluk is niet te koop

90x bekeken
6 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Gebruikt
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Mary Howard - Geluk is niet te koop
Romeo reeks nr 1
1973, Amsterdam boek bv
189 pag
Prijs: teab (bieden excl de eventuele porto aub)
(en in mijn winkel vindt u nog veel meer boeken in 37 groepen/genres onderverdeeld, zoals onder andere de groep 'romans'. In mijn winkel kunt u de groep van u keuze aanklikken)
"Drie meisjes verlaten samen de kostschool, waar zij jarenlang met elkaar hebben opgetrokken. Ook na hun schooltijd zal er een zekere band blijven bestaan, al lopen hun karakters, hun toekomst en hun levensopvatting ver uiteen.
Beverly, de dochter van een beroemde televisie- en filmster en een briljante moeder die tot een succesvol zakenvrouw is uitgegroeid, leeft eerst volkomen in de schaduw van haar dominerende familie, maar weet zich, met behulp van haar vaders manager, van het spreekwoordelijke lelijke eendje tot de even spreekwoordelijke mooie zwaan te ontwikkelen.
Jessica, die tegen beter weten in met Beverleys oppervlakkige broer trouwt, krijgt al gauw de rekening van haar ondoordachte stap gepresenteerd.
En Gilda, die wanhopig op zoek is naar het geluk dat ze thuis nooit heeft gevonden, stort zich van het ene avontuur in het andere.
Pas door een dramatisch gebeuren dat diep ingrijpt in hun diverse levens, leren de hoofdpersonen beseffen dat roem, geld en genot niet de hoogste waarden in het leven zijn. Mary Howard geeft in deze roman een rake typering van de karakters van haar figuren en van het milieu van showbusiness en glamour, dat vaak niet meer dan een façade blijkt te zijn."