MarktPlaza

Martyn Bedford - Zwarte schaduw

264x bekeken
12 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Zo goed als nieuw
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

**Martyn Bedford - Zwarte schaduw** €.2,95 (224 blz)
Paperback, uitstekende staat!
De eigenzinnige Chloe Fortune gaat in het zwart gekleed, heeft dreadlocks en zit bepaald niet lekker in haar vel. Ze is altijd al 'anti' geweest: tegen de uitbreiding van het wegennet, tegen kernenergie, tegen het kapitalisme - eigenlijk tegen alles. Nu wil Chloe eens een keer vóór iets zijn.
Een mysterieus, panterachtig zwart dier houdt de boeren op de Engelse moors uit hun slaap, en trekt ook de aandacht van de zonderlinge natuurvorser Ethan Gray. Ethan is autonoom en zeker van zijn zaak, en leeft in zijn caravan letterlijk en figuurlijk aan de rand van de maatschappij. Misschien geeft het richting aan Chloe's leven wanneer ze Ethan in zijn missie volgt. Of misschien is Ethan zelf wel het doel waarnaar ze op zoek is.
Als het Ethan duidelijk wordt dat Chloe een zesde zintuig heeft - met haar pendel kan ze van alles de exacte locatie bepalen - gelooft hij dat hun kennismaking geen toeval is geweest. Ethan en Chloe gaan samen op zoek en ontdekken niet alleen de waarheid over het zwarte spookdier, maar ook die over henzelf, over elkaar en over de ware aard van obsessie...
Excl. verzendkosten.