MarktPlaza

Marion Pauw - Hemelen

48x bekeken
1 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Zo goed als nieuw
Levering
Ophalen of verzenden

Omschrijving

Marion Pauw  -  Hemelen

BCZ

288 pagina's

Marion Pauw (1973) debuteerde in 2005 met Villa Serena en brak in 2008 definitief door met Daglicht, waarmee ze de Gouden Strop won. Deze thriller boekte groot internationaal succes en is verfilmd met Angela Schijf, Monique van de Ven en Fedja van Huêt in de hoofdrollen. Meisje in het donker is de speciaal herziene Amerikaanse uitgave van dit verhaal, verschenen als Girl in the Dark.Na Daglicht volgden de succesvolle titels Zondaarskind, Jetset, De wilden, Hemelen en We moeten je iets vertellen. Als auteur van de Maand van het Spannende Boek 2015 schreef Marion Pauw het geschenkboekje Grijs gebied. Sinds 2016 schrijft Marion Pauw ook artikelen voor het online magazine Amayzine.

Hemelen' is een literaire thriller van thrillerschrijfster Marion Pauw. Het boek bevat naast spanning, ook een goede dosis humor die aan een film van Woody Allen doet denken. Ron Casper heeft in zijn leven een spoor van ongelukkige mensen achtergelaten en geniet op zesenzeventigjarige leeftijd nog volop van een hedonistische levensstijl. Zijn drie volwassen kinderen uit twee huwelijken kampen nog iedere dag met de gevolgen van hun traumatische jeugd. Als hun vader dan ook nog in rap tempo het familiekapitaal erdoorheen jaagt in luxebordelen, kunnen zijn kinderen maar tot één conclusie komen: het wordt tijd dat pa gaat hemelen.

Marion Pauw is bekend van de thrillers 'Drift', 'Daglicht, 'Zondaarskind' en 'Jetset', en haar roman 'De wilden'. De thrillerschrijfster schrijft het geschenkboekje voor de Maand van het Spannende Boek 2015. Haar boek 'Daglicht' is succesvol verfilmd met Angela Schrijf, Fedja van Huêt en Monique van de Ven.

Bespaar portokosten bekijk ook mijn andere advertenties