MarktPlaza

Maria Weeda-van 't Hullenaar - Geldzaken

255x bekeken
6 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Gebruikt
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Maria Weeda-van ?t Hullenaar ? Geldzaken
Maak zelf uw financieel plan
1996, Kosmos Z&K Uitgevers B.V.
144 pag., isbn 90 215 2908 4
af en toe ezelsoortje (ook aan de kaft)
N.B. op het boek staat vermeld: ?met checklist en voorbeelden op diskette?. De diskette zit er niet bij, dus ZONDER DISKETTE!
Teab (aub bieden exclusief de eventuele porto)
(en in mijn winkel vindt u nog veel meer boeken in 37 groepen/genres onderverdeeld, zoals onder andere de groep ‘informatieve boeken’. In mijn winkel kunt u de groep van u keuze aanklikken)
"Vindt u dat u uw geldzaken goed geregeld heeft? Goed u heeft misschien wat gespaard, bepaalde pensioenrechten opgebouw, u doet wellicht mee aan een bedrijfsspaarregeling? maar haalt u wel het beste uit uw financiele situatie? Wie zijn financien eens serieus onder de loep neemt, komt er vaak achter dat de afgesloten verzekeringen en aangegane verplichtingen een minder rooskleurig resultaat opleveren dan de bank of verzekeringsmaatschappij aanvankelijk had voorgerekend. Sterker nog, er blijken soms onacceptabele gevolgen van risico's als echtscheiding, arbeidsongeschiktheid of overlijden op de loer te liggen.
Marja Weeda-van ?t Hullenaar, onafhankelijk financieel adviseur, laat u in dit boek zien dat een goede financi?le planning u op termijn geld oplevert. Aan de hand van praktijdvoorbeelden biedt zij u inzicht in uw persoonlijke financi:ele situatie, vanwaaruit u bewuste keuzes kunt maken en prioriteiten kunt stellen. Het resultaat is uw eigen, persoonlijk financieel plan, dat u de komende jaren, zeker in het licht van de afnemende overheidszorg, een sterke uitgangspositie zal bieden voor uw gesprekken met banken en andere financi?le instellingen.
Bij dit boek wordt een diskette geleverd met een aantal handige rekenvoorbeelden, aan de hand waarvan u snel uw eigen analyses kunt maken." (DEZE DISKETTE IS ER NIET BIJ!)