MarktPlaza

Margaretha Gieles: Kleur je leven

161x bekeken
9 maanden geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Gebruikt
Levering
Ophalen of verzenden

Omschrijving

Margaretha Gieles: Kleur je leven

werken met chakrakleuranalyse


De chakrakleuranalyse, ontwikkeld door Margaretha Gieles, is een prachtige aanvulling op de reeds bestaande anamnese- en diagnosetechnieken. De methode is geen therapie, maar een nieuwe manier om achter het ‘waarom’ van een of meer onderliggende, belemmerende emoties te leren kijken.
De methode wordt momenteel al door vele therapeuten gebruikt: kinderpsychologen, speltherapeuten, klassiek homeopaten, NEI-practitioners, stress counselors etcetera. Zonder uitzondering zijn zij er zeer enthousiast over. Het mooie van de chakrakleuranalyse is dat je NIET helderziend hoeft te zijn om ermee te kunnen werken.
Dit werkboek is geschreven voor gebruik door zowel therapeuten als door alle anderen die meer inzicht in zichzelf wil krijgen. Kleur je eigen leven!
Op zoek naar onderliggende, in de weg zittende emoties:
Neem een vel papier uit het bijgeleverde kladblok chakrakleuranalyse en kleur de zeven bolletjes in met de volgende kleuren, in een volgorde die je zelf kiest: rood, oranje, geel, groen, blauw, paars, roze en zwart. Kleur de bolletjes zonder erbij na te denken. Deze zomaar ingekleurde bolletjes vertellen veel, heel veel, over jou, je emoties en je gezondheid. Dit lijkt ongeloofwaardig, maar werkelijk, het is zo!
In het boek zelf zoek je dan de chakra op plus de kleurvolgorde van je keuze. Je ziet dan in een praktische uitleg waar deze voor staat. Je zult er versteld van staan hoe je met een vel papier en wat kleurpotloden jouw binnenkant bloot kunt leggen.

Bij dit volledig in kleur gedrukte boek zit een kleurblok waarmee je je chakra's kunt inkleuren.


Uitg. Andromeda, softcover met los kleurblok. In goede, ongelezen staat.



ksteso
2307
P310723