MarktPlaza

Margaret Sabo Wills - Slim Opruimen

63x bekeken
3 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Zo goed als nieuw
Levering
Ophalen of verzenden

Omschrijving

Margaret Sabo Wills -  Slim Opruimen

BCZ

Design Inspiratie

144 pagina's

Geordende kledingkasten, opgeruimde planken en werkplekken zorgen voor rust in het leven en laten zien dat opbergen niet alleen functioneel, maar ook mooi kan zijn.
Elk seizoen staat ‘ie voor de deur: de grote schoonmaak. De schoonmaak, die groots wordt aangepakt, waarbij we niet alleen opruimen en alles grondig poetsen, maar ook vaak van de gelegenheid gebruik maken om ruimtes anders in te richten.
En als we dan ook inderdaad besluiten ons huis of werkplek anders in te richten, doen we vaak afstand van oude spullen of besluiten we deze met een likje verf een nieuwe uitstraling te geven. Soms creëren we hiermee ook ruimte voor nieuwe dingen. Een nieuw seizoen, een nieuwe look. Maar het begint met opruimen.
Slim opruimen leert je het maximale uit kleine ruimtes te halen en handig op te bergen. Daarnaast geeft het inspiratie en leuke ideeën door de vele mooie foto’s. Het laat eigenlijk zien, dat mooie dingen beter tot hun recht komen zonder rommel. Een handig boekje om meer rust en ruimte in jouw (leef)omgeving te creëren. Immers, een opgeruimd huis is een opgeruimde geest.

Bespaar portokosten bekijk ook mijn andere advertenties