MarktPlaza

Marantz SA8005

412x bekeken
8 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Nieuw
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

De ontwerpers van Marantz hebben alle kennis die ze hebben opgedaan in de Premium-collectie toegepast in deze schitterende stereo SA8005 stereo SACD-speler - met daarbovenop nog een enorme dosis veelzijdigheid.

De SA8005 is voorzien van snellere symmetrische circuits met weinig ruis, een lagere impedantie en kwalitatief hoogwaardige componenten. Hierdoor geeft de speler een breed klankveld weer zonder dat er informatie wordt toegevoegd of ontbreekt. Het laadmechanisme elimineert vrijwel alle resonantie, en het verkleinde vervormingsspectrum zorgt ervoor dat SACD’s worden weergegeven met de best mogelijke audiokwaliteit. En net als de Premium SA-14S1 is ook de SA8005 uitgerust met DAC-modus. De SA8005 is voorzien van optische en digitale coax-ingangen én USB-B voor rechtstreekse aansluiting op de pc. Dit houdt in dat de hoogwaardige DAC en audio-uitgangsfase met HDAM-SA2-modules kunnen worden ingezet. Het is dan ook van belang te vermelden dat deze nieuw ontwikkelde cd-speler bovendien is voorzien van Marantz' nieuwste aardings-/signaalisolatortechnologie, waarmee vrijwel alle pc-ruis wordt geëlimineerd. De speler kan fungeren als geluidskaart voor de pc. De USB-B-poort werkt in asynchrone modus en levert niet alleen ondersteuning voor 192 kHz/24-bit, maar ook voor de DSD-formaten 2,8 MHz en 5,6 MHz. Al deze verschillende bronnen maken gebruik van dezelfde fenomenale audioverwerkingstechnologie. Op deze manier straalt al uw muziek dezelfde intense schittering, energie en minuscule details uit – wat de bron ook is. Geniet ervan.

LET OP: Om te verbinden met een PC Computer via een USB kabel is het noodzakelijk de juiste software te installeren op uw PC. Dit is niet noodzakelijk voor MAC. U kunt deze software vinden in de download sectie. Instructies voor het installeren van de software zijn te vinden in de gebruiksaanwijzing.

Voor de beste prijs bel of mail!


H&C HiFi
Stationsweg 130A
5807AD, Oostrum(lb)
Tel :0478-515215