MarktPlaza

Mantra-kralen armband met goudkleurige Boeddha-kraal

70x bekeken
3 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Nieuw
Levering
Ophalen of verzenden

Omschrijving

Zwart past bij alles maar dé gouden combinatie met zwart is toch wel, ja juist, goud! Goud is de kleur van overwinning en rijkdom en het blinkende metaal is al eeuwenlang een wereldwijde inspiratiebron.  De gouden kleur van de mantra’s en van de Boeddha-kraal vormt een prachtig contrast met de diep zwarte kralen van deze armband.

Een mantra is een heilige klank, die symbolisch een bepaalde goddelijke energie tot uitdrukking brengt. De geestelijk heilzame trilling krijgt kracht door het herhalen. Op de kralen van deze armband staat de kennis van Boeddha in 6 karakters weergegeven, namelijk de mantra Ong Ma Ni Bei Mei Hong. Dat kan vertaald worden als Vrijgevigheid, Moraalfilosofie, Geduld, Toewijding, Afstand kunnen nemen en Wijsheid.

Het middelpunt van de armband is een goudkleurige Boeddhakraal. Boeddha sieraden doen het erg goed als cadeau. Door ze aan iemand te geven, wens je hem of haar rust en geluk. Maar ook voor jezelf is dat natuurlijk een fantastisch cadeau! In tijden van stress en onzekerheden gaan mensen op zoek naar alternatieve manieren om tot rust te komen en de wijsheid van Boeddha lijkt voor veel mensen een oplossing voor dit probleem te zijn. 


 

 

 

Gratis verzending (binnen Nederland) en retourgarantie!