MarktPlaza

Mantra armband ingelegd met Turkoois

100x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Nieuw
Levering
Ophalen of verzenden

Omschrijving

De beschermende steen Turkoois geeft positieve energie, levensvreugde, vertrouwen, inzicht en hoop. Deze prachtige blauwgroene edelsteen wordt al sinds mensenheugenis als talisman gebruikt. 

Een mantra is een heilige klank, die symbolisch een bepaalde goddelijke energie tot uitdrukking brengt. Mantra`s kunnen hardop uitgesproken worden of in gedachten als klank. 

Op deze armband staat de bekende Boeddhistische mantra 'Om Mani Padme Hum' ook wel de mantra van mededogen. Betekenis: 'de parel van het universum is de lotus van mijn hart' oftewel: we moeten binnen in onszelf kijken om de vrede van de Boeddha te vinden. 

Op de armband staan ook 2 dorjés afgebeeld. Dit staat voor het mannelijke, actieve aspect en de energie van de godsdienst.

Het midden van de dorjé is de aarde, aan de boven- en onderkant zijn de vier windrichtingen uitgebeeld als de bladen van de lotus. Met de dorjé in de hand omvat men dus als het ware de hele aardse materie. 

De armband is gemaakt van messing en Tibetaans Zilver. Dit is een nikkelvrije legering van verschillende metalen met een laag gehalte zilver. Het materiaal gedraagt zich wel als zilver; het glimt en vertoont dezelfde vorm van oxidatie als zilver. Door het met een zachte doek te poetsen, gaat het prachtig glanzen. 

Gratis verzending (binnen Nederland) en retourgarantie!