MALAKIR, WENTELWERELD deel 2 - Peter Nys

Bewaar
  • Aantal keer bekeken 60x bekeken
  • Datum geplaatst 1 jaar geleden geplaatst

Kenmerken


Levering
Verzenden
Staat van het product
Gebruikt
Type advertentie
Aangeboden
Type prijs
Vraagprijs

Omschrijving

MALAKIR - Peter Nys
WENTELWERELD deel 2
Jeugd/Kinderboek v/a ca. 12jr
Clavis 2014 (408 blz)
Hardcover
In zeer goede staat
€ 8,95
Verzenden kosten koper: Pakket 640gr)
ISBN: 9789044820720

FREEK HOLTRUST baalt als een trekvogel die zich in de route heeft vergist. Na zijn belevenissen op Wentelwereld is hij veilig thuisgekomen op Keerwereld - maar het avontuur blijft hem achtervolgen. Als hij een nieuwe poort ontdekt, belandt hij echter in Malakir, helemaal aan de andere kant van Wentelwereld.
FREEK hoort verhalen over de kwaadaardige heerser Hedith Sjah Malik, die met één vingerknip kan beslissen over leven of dood. Het slechte nieuws: deze onmenselijke vorst is op zoek naar Freek, en niet voor een gezellig theekransje.
FREEK slaat op de vlucht, hopend zijn oude kameraden terug te vinden. Magister Maesius, Yaïm Tandoorii, Luno en natuurlijk zijn vriendinnetje Ax zijn inmiddels al naar hem op zoek. Als ze hem niet snel vinden, staat de hele toekomst van Wentelwereld op het spel.
Hedith Sjah Malik zet ondertussen zijn volledige troepen in: triceratopsen, Zwarte Naja's en neushoornmannen. Dankzij de kracht van drie kanduli-schorpioenen weet hij zelfs de hulp van de Kraai nog in te schakelen. En ook die wil maar één ding: FREEK HOLTRUST.


Reageer op deze advertentie

Je moet ingelogd zijn om te reageren op een advertentie.