Mala van Turkoois met rode flos

Bewaar
  • Aantal keer bekeken 48x bekeken
  • Datum geplaatst 1 jaar geleden geplaatst

Kenmerken


Levering
Ophalen of verzenden
Staat van het product
Nieuw
Type advertentie
Aangeboden
Type prijs
Vraagprijs

Omschrijving

Een mala is een Tibetaans Boeddhistische gebedsketting die gebruikt wordt door hindoes en boeddhisten om het tellen bij te houden van een mantra of een vers voor een specifieke Godheid of heilige.

 

Dit prachtige gebedssnoer is circa 100 cm. lang en is gemaakt van 108 kralen (circa 1 cm. doorsnee) van geperst Turkoois. Tijdens de productie van de kralen is extra kleurstof toegevoegd waardoor de kralen een hele mooie felle kleur blauw hebben gekregen. Onderaan de mala is een mooi rood kwastje verwerkt.

 

De beschermende steen Turkoois geeft positieve energie, levensvreugde, vertrouwen, inzicht en hoop. Deze prachtige steen wordt al sinds mensenheugenis als talisman gebruikt.

 

Turkoois bevordert spirituele afstemming op en communicatie met de fysieke en spirituele werelden. Het is een zuiverende steen die negatieve energie verdrijft. Het schept evenwicht in alle chakra’s, brengt ze op één lijn met de verfijnde lichamen en stemt af op het fysieke niveau van het spirituele. In het traditionele denken verenigt Turkoois de aarde en de lucht en brengt mannelijke en vrouwelijke energieën bij elkaar. Deze steen zorgt voor empathie en evenwicht.

 

Gratis verzending (binnen Nederland) en retourgarantie!


Reageer op deze advertentie

Je moet ingelogd zijn om te reageren op een advertentie.