MarktPlaza

Mala van Turkoois met rode flos

58x bekeken
2 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Nieuw
Levering
Ophalen of verzenden

Omschrijving

Een mala is een Tibetaans Boeddhistische gebedsketting die gebruikt wordt door hindoes en boeddhisten om het tellen bij te houden van een mantra of een vers voor een specifieke Godheid of heilige.

 

Dit prachtige gebedssnoer is circa 100 cm. lang en is gemaakt van 108 kralen (circa 1 cm. doorsnee) van geperst Turkoois. Tijdens de productie van de kralen is extra kleurstof toegevoegd waardoor de kralen een hele mooie felle kleur blauw hebben gekregen. Onderaan de mala is een mooi rood kwastje verwerkt.

 

De beschermende steen Turkoois geeft positieve energie, levensvreugde, vertrouwen, inzicht en hoop. Deze prachtige steen wordt al sinds mensenheugenis als talisman gebruikt.

Turkoois bevordert spirituele afstemming op en communicatie met de fysieke en spirituele werelden. Het is een zuiverende steen die negatieve energie verdrijft. Het schept evenwicht in alle chakra‚Äôs, brengt ze op één lijn met de verfijnde lichamen en stemt af op het fysieke niveau van het spirituele. In het traditionele denken verenigt Turkoois de aarde en de lucht en brengt mannelijke en vrouwelijke energieën bij elkaar. Deze steen zorgt voor empathie en evenwicht.

 

Gratis verzending (binnen Nederland) en retourgarantie!