Mala van Amethist

Bewaar
  • Aantal keer bekeken 334x bekeken
  • Datum geplaatst 2 jaar geleden geplaatst

Kenmerken


Levering
Ophalen of verzenden
Staat van het product
Nieuw
Type advertentie
Aangeboden
Type prijs
Vraagprijs

Omschrijving

Prachtige Mala van diep paarse Amethist van uitzonderlijke kwaliteit. Deze populaire edelsteen werkt beschermend, zuiverend, brengt harmonie en werkt verdiepend bij het mediteren of reciteren van mantra’s. Een sterke combinatie dus.


Een Mala is een gebedssnoer van kralen dat gebruikt wordt binnen het Boeddhisme. Het heeft een vergelijkbare functie van de rozenkrans in het Christendom.

Een mala is een belangrijk attribuut van een Tibetaans Boeddhistische gelovige. De gebedsketting wordt door Hindoes en Boeddhisten hoofdzakelijk gebruikt om mantra`s te tellen die gereciteerd worden.  Ze worden ook gebruikt voor het tellen van andere gebeden, neerbuigingen, rondgangen enz. Het gebedssnoer is gemaakt van 108 telkralen.


Amethist is een zeer veelzijdig kristal.  De diep paarse edelsteen stimuleert alle energiecentra van het lichaam en maakt de geest vrij van gedachten. Amethist geeft kalmte en innerlijke rust. Het maakt je hoofd helder en geeft inzicht in je gedrag en in de keuzes die je maakt.Gratis verzending (binnen Nederland) en retourgarantie!


Reageer op deze advertentie

Je moet ingelogd zijn om te reageren op een advertentie.