Mala met Turkoois uit Tibetaans klooster

Bewaar
  • Aantal keer bekeken 62x bekeken
  • Datum geplaatst 2 jaar geleden geplaatst

Kenmerken


Levering
Ophalen of verzenden
Staat van het product
Nieuw
Type advertentie
Aangeboden
Type prijs
Vraagprijs

Omschrijving

Deze mala is rechtstreeks afkomstig uit het Tsamkhung nonnenklooster in Lhasa, Tibet. Pelgrims en monniken van heinde en verre komen op bedevaart naar deze stad en vrijwel allen dragen gebedskettingen en/of gebedsmolentjes.

Het Tsamkhung nonnenklooster bevindt zich in het kloppende hart van het boeddhisme en wordt nog steeds bewoond. Eén van de activiteiten van de nonnen is het vervaardigen en verkopen van prachtige mala’s.
Een mala is een Tibetaans Boeddhistische gebedsketting die gebruikt wordt door hindoes en boeddhisten om het tellen bij te houden van een mantra of een vers voor een specifieke Godheid of heilige.

Deze mala heeft een lengte van circa 55 cm. en is voorzien van 3 stukjes geperst Turkoois. Deze beschermende steen geeft positieve energie, levensvreugde, vertrouwen, inzicht en hoop. Turkoois bevordert spirituele afstemming op en communicatie met de fysieke en spirituele werelden. Het is een zuiverende steen die negatieve energie verdrijft. Het schept evenwicht in alle chakra’s, brengt ze op één lijn met de verfijnde lichamen en stemt af op het fysieke niveau van het spirituele. In het traditionele denken verenigt Turkoois de aarde en de lucht en brengt mannelijke en vrouwelijke energieën bij elkaar. Deze steen zorgt voor empathie en evenwicht. Turkoois wordt al sinds mensenheugenis als talisman gebruikt.

 

 

Gratis verzending (binnen Nederland) en retourgarantie!


Reageer op deze advertentie

Je moet ingelogd zijn om te reageren op een advertentie.