MarktPlaza

Maine Coon kittens met stamboom

32x bekeken
11 dagen geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

We hebben drie raszuivere Maine Coon kittens beschikbaar met een stamboom in de kleur “blue solid”.
Het zijn drie katertjes en echte kereltjes, dat is duidelijk te merken aan hun karakter. Ze zijn nu nog erg speels en druk op hun tijd. Zo rennen, klimmen en stoeien ze er op los. Hoewel het af en toe echte boefjes kunnen zijn,  kunnen ze ook heel lief en aanhankelijk zijn.


Ze zijn vernoemd naar de drie Musketiers, Aramis, Athos en Porthos. Wat karakter betreft zijn ze niet van elkaar te onderscheiden.

.

De vaderkat is een hele lieve en mooie blue solid Maine coon en 3 jaar oud. Het is een grote goedzak en een echte knuffelbeer. De moeder is ook een hele mooie blue solid, en 1,5 jaar oud. Ze is lief en aanhankelijk en heeft een mooie pluimstaart. De ouders zijn jong, supergezond en meerdere malen getest op standaard kattenziekten en erfelijke afwijkingen.

.

De kittens groeien op bij ons in de woonkamer waardoor ze veel aandacht krijgen.Ze zijn geboren op 08-03-2024.

We zijn aangesloten bij Felikat en daarom mogen de kittens pas met 14 weken naar hun nieuwe thuis dat is dus per 14-06-2024. Ze hebben dan alle tijd gehad om goed te socialiseren, te spelen met elkaar, met de andere katten op te groeien en natuurlijk bij hun mama te zijn.

.
Eventueel langer bij ons blijven ivm vakanties is bespreekbaar.

Ze zijn gezond, kattenbak zindelijk en eten goed, toch zie je ze nog af en toe nog steeds bij mama aanliggen. Zo lang mama dat goed blijft vinden is het prima.

De kittens zijn al voor de eerste keer door de dierenarts ingeënt en nagekeken. Alles was in orde. Ze zijn ook gechipt. Voor hun vertrek worden ze nog een keer ingeënt en nagekeken.

.

We werken met een kittencontract ter uwer garantie. Het is niet de bedoeling dat er gefokt gaat worden met de kittens waardoor de stamboom pas wordt verstuurd als wij het bewijs van castratie ontvangen. Castratie kan vanaf de leeftijd van een half jaar.

.

Interesse in een kitten?

Laat ons dan even weten waar hij terecht komt en maak een afspraak.
ik.wil.deze@gmail.com


Het katertje met groen halsbandje (Porthos) heeft een optie.