MarktPlaza

MAGISCH - 9 Young Adult Paranormale verhalen

26x bekeken
1 maand geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Nieuw
Levering
Ophalen of verzenden

Omschrijving

Aangeboden door CDJK
Kan opgehaald worden, maar kan ook verstuurd worden

MAGISCH
9 Young Adult Paranormale verhalen

Een verhalenbundel met 9 verhalen, elk met magische elementen. 
9 Verschillende auteurs hebben hun schrijfkunsten verenigd in deze heerlijke Young Adult.
De verhalen vertellen stuk voor stuk hun eigen verhaal maar allemaal worden ze verteld vanuit het oogpunt van een tiener. Deze jeugdige mensen beleven ieder hun eigen spirituele ervaring waardoor hun leven regelrecht veranderd.

1) De Lazarusprijs door Vanessa Gerrits 

Een groepje tieners gaat in de nacht van Halloween op onderzoek uit naar een familie waarvan gezegd wordt dat het Lazarussers zijn. Ondoden. Als ze betrapt worden vluchten ze maar niemand heeft kunnen zien door wie ze betrapt werden. Tijdens de vlucht heeft Delani de nachtkijker laten vallen en ze moet terug om hem te zoeken. Haar avontuur begint pas echt als ze bij haar zoektocht Hugo ontmoet.

2) Silvanima door Isabel Peters

Silva trekt zich graag terug in het bos. Als ze op een dag een paniekaanval heeft wordt ze geholpen door een Silvanima, een woudziel. Samen voeren ze strijd tegen het plan voor de aanleg van een snelweg door hun geliefde bos. 
Zullen ze die strijd winnen?

3) Heksenzusje door Rianne Werring

Stefanie is een weeskind. Samen met andere weeskinderen heeft ze onderdak gevonden bij een Ma. Voor hun onderdak en voedsel verkopen ze Toverzand op straat. 
Het toverzand wekt bepaalde magische krachten op bij de mensen die het gebruiken. Zo ook bij Simone, één van de kinderen bij Stefanie in het groepje. 
En Simone wil graag heks worden.

4) Jim Djinn door Eva Moraal

Lotte vindt een zilveren aansteker in het huis van haar overleden grootvader. Als ze wil testen of hij nog werkt komt er geen vlammetje tevoorschijn maar een wensgeest, een Djinn. Nadat haar vader geweldadig is geworden heeft Lotte weinig vreugde meer in het leven. Jim de Djinn helpt haar weer van het leven te genieten.

5) Hart van goud door Mascha Schoonakker

In de wereld van Tom bestaan de harten van de mensen uit het mooiste rode glas en hangen ze aan een ketting om hun hals. Wanneer Tom zijn hart in stukken laat vallen doet hij er alles aan om het te repareren. Maar een gebroken hart laat zich niet zo makkelijk lijmen. Wanneer hij de moed al heeft opgegeven ontmoet hij iemand met een uitzonderlijk gouden hart.

6) Door de sterren verbonden door Debora Elisabeth

Luna en Cira zijn tweelingzussen en hebben beide een moedervlek in de vorm van een ster. Tijdens een vakantie krijgt Luna steeds vaker last van haar moedervlek. Bij Cira lijkt de moedervlek te verdwijnen. Wanneer Luna de mysterieuze Tayen ontmoet merkt ze dat ze haar zielsmaat heeft gevonden.

7) Vergeten door Daniëlle Dijkstra

Tobias heeft al verschillende levens geleefd. Samen met een paar anderen leeft hij telkens een nieuw leven maar met de herinneringen aan vorige levens waardoor ze elkaar steeds weer terug vinden. Alleen Olivia kunnen ze niet terug vinden. Ze schijnt niet opnieuw gereïncarneerd te zijn. Totdat het buurmeisje van Tobias een fles wijn komt lenen.

8) Het koeienmeisje door Marijke F Jansen

Joris gaat zijn oma helpen bij de verkoop van haar melkveebedrijf. Door de verschijning van een meisje waarvan wordt gezegd dat ze 50 jaar geleden verdween gaat Joris anders over het bedrijf van zijn oma denken en hij besluit tot een andere oplossing.

9) Exodus door Jen Minkman

Sarah wacht in een huisje buiten Jeruzalem op haar tante Rachel. Samen zullen ze de aarde ontvluchten en de laatste vlucht nemen die er vertrekt. Totdat, in plaats van haar tante, een vreemde man haar huisje nadert. Hij laat haar zien hoe de zaken er werkelijk voor staan.

De auteurs zetten op sublieme wijze bekende levenservaringen op papier en geven er hun eigen magische twist aan. 
Deze bundel zal veel jeugdige lezers aanspreken maar ook oudere liefhebbers van het paranormale genre zullen ervan genieten!

Uitgave: Dutch Venture Publishing
Paperback, 322 pagina's
In NIEUWSTAAT