Magic Movers de verhuisspecialist in uw regio!

Bewaar
  • Aantal keer bekeken 32x bekeken
  • Datum geplaatst 5 maanden geleden geplaatst

Kenmerken


Levering
Niet van toepassing
Staat van het product
Niet van toepassing
Type advertentie
Aangeboden
Type prijs
Niet van toepassing

Omschrijving

Gaat uzelf, een kennis, vrienden en/of familie verhuizen? Zoekt u een professioneel verhuisbedrijf met verstand van zaken en die met u meedenken om uw verhuizing tot in de puntjes te laten verlopen? Zoek dan niet verder want Magic Movers zal hiervoor zorgen!

Desgewenst kunnen wij ervoor zorgen dat uw meubels met uiterste zorg worden gedemonteerd en ook weer worden gemonteerd. Terwijl er zorg word gedragen voor de demontage van uw meubels starten de andere verhuizers met het inladen van uw overige bezittingen in de verhuiswagen. Eenmaal ingeladen rijden we naar plek van bestemming en starten we met het uitladen van uw spullen en zal de monteur uw meubels weer op de gewenste plek voor u monteren.

Wij werken uitsluitend met vakbekwame verhuizers en meubelmonteurs om uw verhuizing efficiënt en professioneel tot een succes te laten verlopen en af te ronden.

Dus kortom, heeft u een professioneel verhuisbedrijf nodig die met u meedenkt en uw verhuizing tot in de uiterste perfectie regelt en uitvoert?

Geen probleem, het enigste wat u moet doen is gewoon even Magic Movers bellen of vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan op onze website

Magic Movers - Voor verhuizing met totale zorg.

Magic Movers is te vinden op het industrieterrein de Waarderpolder in Haarlem

 

Tappersweg 70
2031 EV Haarlem
023-5766852


Reageer op deze advertentie

Je moet ingelogd zijn om te reageren op een advertentie.