MarktPlaza

Mad Men - Seizoen 2 (4 DVD)

53x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Zo goed als nieuw
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

585:00 minuten

Acteurs: Jorge Garcia Naveen Andrews Matthew Fox Josh Holloway Daniel Dae Kim Yunjin Kim Bryan Batt
Regisseur: Phil Abraham

In navolging van het eerste seizoen van Mad Men werd ook dit tweede seizoen bekroond met de belangrijkste TV prijzen. De serie, van de schrijver van The Sopranos, is aan een ware zegetocht bezig. Dit nieuwe seizoen zet de mondaine 'Mad Men' koers voort, waarin de grenzen vervagen tussen de werkelijkheid en de perceptie in de snelle reclamewereld van de jaren zestig. Kan Sterling Cooper zich staande houden binnen deze nieuwe ontwikkelingen? Ondertussen wordt het privéleven van Don Draper nog gecompliceerder. Welke prijs moet hij betalen voor zijn geheime identiteit ?

New Yorkse reclamewereld in de jaren '60
Mad Men volgt de levens, liefdes en ambities van een groep ongenadig competitieve mannen en vrouwen die bij een reclamebureau werken in de jaren zestig. De serie speelt zich af op en rond Madison Avenue, de bakermat van de New Yorkse advertentiebureaus.

Veelvuldig bekroond
In navolging van het eerste seizoen van Mad Men werd ook dit tweede seizoen bekroond met de belangrijkste TV prijzen. De serie, van de schrijver van The Sopranos, is aan een ware zegetocht bezig. Ook dit tweede seizoen won twee Emmy Awards (waaronder die voor beste dramaserie) en een Golden Globe.

Afleveringen:
For Those Who Think Young
Flight 1
The Benefactor
Three Sundays
The New Girl
Maidenform
The Gold Violin
A Night to Remember
Six Month Leave
The Inheritance
The Jet Set
The Mountain King
Meditations in an Emergency