Machiavelli 1944 Le Prince - Machiavel #293/1500 - Bin…

Bewaar
  • Aantal keer bekeken 124x bekeken
  • Datum geplaatst 5 jaar geleden geplaatst

Kenmerken


Levering
Niet van toepassing
Staat van het product
Gebruikt
Type advertentie
Aangeboden
Type prijs
Vraagprijs

Omschrijving

Hardcover in slipcase. Machiavel, Nicolas. Le Prince. Bruxelles: Aux Éditions Terres Latines, 1944. 195+(3) blz. Leren band in twee kleuren (zwart en donkerpaars) met op voorplat centraal een wapenschild in goudopdruk en groen met een kroon boven het schild. Spiegelrand voor- en achterin voorzien van leer. Hier op de vier hoeken weer schildjes in goudopdruk met groen en tevens lijnen tussen de schildjes in goudopdruk. Voorin op spiegelrand gesigneerd J. Mauhin. Spiegel en schutbladen voor- en achterin in rood moiré. Band voorzien van stofomslag in gemarmerd papier en in slipcase bekleed met gemarmerd papier. Originele kaften ingebonden. Bovenzijde bladzijden goud op snede.
Uitgegeven in een gelimiteerde oplage van 2000 exemplaren voor de verkoop, dit is nummer 293, gedrukt op velin pur fil. Boek voorzien van fraaie illustratie door René de Pauw. Formaat circa 21,5 x 16 cm. Franse vertaling van De Prins van Machiavelli. Uniek exemplaar vanwege de band. Referentienummer 9159.

150 euro

Uw bod is exclusief verzendkosten (8,60 euro als aangetekend pakketje), afhalen op afspraak ook mogelijk. Zie ook mijn andere advertenties voor gecombineerd verzenden.


Reageer op deze advertentie

Je moet ingelogd zijn om te reageren op een advertentie.